Fredag Kl. 11:00 - 03:00

 

 

Du finder vores frokost restaurant her www.mortenslunch.dk eller på www.facebook.com/mortenslunch 

Du kan bestille bord online under bordbestilling eller på 98124860 - Kan også bestilles som take away online eller på 98124860 

Sommer menu Frokost/ Lunch fra 11-15.00

Pr stk 65,- udntaget jonfruhunmmer nummer 4 pris 85,-

Dagens 3 stykker efter køkkenchefens valg 150,- tjenere fortæller ved ankomst om dagens 3 stykker. 

Mortens Lunch

Tirsdag til lørdag fra kl 11-15

Dagens 3 stykker valgt af Køkkenchef Maria Hartmann kun 150,- Serveringen orientere om dagens 3 stykker. pr stk kun 65,- dog nr 5 Jomfruhummer 85,- Vi anbefaler 3 stk. 

 

Mortens Lunch

Smørrebrød tirsdag til lørdag fra kl 11.15  pr stk kun 65,- undtaget jomfruhummer 85,-

Dagens 3 stykker som præsenteres af personalet serveres for 150,- vi anbefaler 3 stk til en normal frokost.

 

Silden

Gl.dags modnede Sild i æble og ingefær med rødbede, pure af røde æbler, skalotteløg og kapers.

Rødspætten

Sprødstegt rødspættefilet. Tartaresauce, hvidkålscrudite, krydderurter og mandelknas.

Jomfruen

Jomfruhummerhale. Avokado, citronmayo, fennikel, kørvel og lakridskrummer.

Ægget

Smilende æg og rejer. Blomkålspure med et strejf af trøffel, squash, krummer og karse.

Ålen

Røget ål. Kartoffel, bagt tomat, dildcreme, syltet nye løg og sprød jordskok.

Kylle

Hopballe kylling i en salat med rodfrugter og karry. Stegte svampe, majs og bacon.

Svinet

Svinebryst braiseret i Mortenskro øl. Blomme, hjertesalat, broccoli og sprød svær.

Oksen

Grillet tyndsteg. Gulerodspure, bagt gulerod, syltet rødløg, peberod og sprøde løg.

Tataren

Tatar af okseinderlår. Estragonmayo, hokkaido, tyttebær, perleløg og kartoffelchips.

Osten

Blå Kornblomst. Syltet rabarber, radiscrudite og nougatine.

Sødt

Tærte med pære. Kondenseret mælk, Cremefraiche 48%, vanilje, sprødt og skovsyre.

Kage
Garteau Marcel- Vores konditro Fabian Chevreuils signatur kage serveret med frisk frugt og signatur chokolade ( indeholder ikke mel) 72% chokolade Valrhona.