Mandag Kl. 17:30 - 01:00

 

 

Du finder vores frokost restaurant her www.mortenslunch.dk eller på www.facebook.com/mortenslunch 

Du kan bestille bord online under bordbestilling eller på 98124860 - Kan også bestilles som take away online eller på 98124860 

Sommer menu Frokost/ Lunch fra 11-15.00

Pr stk 65,- udntaget jonfruhunmmer nummer 4 pris 85,-

Dagens 3 stykker efter køkkenchefens valg 150,- tjenere fortæller ved ankomst om dagens 3 stykker. 

Mortens Lunch

Tirsdag til lørdag fra kl 11-15

Dagens 3 stykker valgt af Køkkenchef Maria Hartmann kun 150,- Serveringen orientere om dagens 3 stykker. pr stk kun 65,- dog nr 5 Jomfruhummer 85,- Vi anbefaler 3 stk. 

 

Mortens Lunch

Smørrebrød tirsdag til lørdag fra kl 11.15  pr stk kun 65,- undtaget jomfruhummer 85,-

Dagens 3 stykker som præsenteres af personalet serveres for 150,- vi anbefaler 3 stk til en normal frokost.

 

  1. Silden

Gl. Dags modnede sild i sennep. Kartoffel, Rabarber, salatløg og rugbrødschips.

 

  1. Rødspætten

Paneret rødspættefilet. Forårssalat af asparges, gulerod, bønner og friske urter.

 

  1. jomfruen

Stegte jomfruhummerhaler. Sød kartoffel, små bagte tomater, citronmayo og mandler.

 

  1. Ægget

Smilende æg og flotte rejer. Sprøde grønne asparges, dild mayo og krummer.

 

  1. Laksen

Varmrøget laks. Rygeost, fennikel, radis og sprøde jordskokker.

 

  1. Kylle

Salat af Hopballemølle kyllinger. Bladselleri, edamame bønner, fuglegræs og sprødt skind.

 

  1. Grisen

Rullepølse m/ramsløg. Små nye gulerødder, persillecreme, skalotteløg og  sprøde løg.

 

  1. Oksen

Grillet tyndsteg. Grøn remoulade, bøgehatte, rødløg, brøndkarse og pancetta.

 

  1. Tataren.

Letrørt tatar af okseinderlår. Rødbede, græsk yogurt, cornichons, kørvel og chips.

 

  1. Kartoflen

Små nye kartofler. Løvstikkemayo, kål, broccoli, baconknas og masser af karse.

 

  1. Osten

Letrøget brie fra Sinai Landmejeri. abrikos, bladselleri og hasselnød.

 

Sødt

Toast med rabarber, jordbær, hvid chokoladecreme, frysetørret bær og marengs.

12. Gartaux Marcel a la konditor Fabian Chevreuil.