Onsdag Kl. 11:00 - 01:00

Flot artikel og billeder fra MPAX magasinet fra Colorline se artikel her 

 

 

SOMMER TASTING MENU AUGUST

 

Forret 1: Suppe af pighvar serveret med saltet pighvarfilet ,ristede mandler, tørret tomat, aubergine tatar,tørret tomatskind og små urter.

 

Forret 2: “Risotto” af blomkål serveret med flager af sommerkål, tørret tomat,sprøde jomfruhummer, retro ost fra sønderhaven gårdmejeri - sommertrøffel og skovsyre.

 

Forret 3: Tatar af Wygue okse fra Nibe rørt med syrlige kirsebær, sennep og persille- og crème fraiche - konfiteret æggeblomme med citron - vild brøndkarse og østers vinegre.

 

Forret 4/Hovedret 1: skærising stegt på ben -serveret med cremet krondild beurre blanc med crème fraiche, håndpillede rejer -blomster karse -syltet squash og dild.

 

Hovedret 2: Langtids stegt dansk kalv- stegt med rosmarin-citron og løvstikke- serveret med morkelsauce, pure af ærter, sommer bønner og hjulkrone.

 

Oste: Aftenens udvalg af franske ostespecialiteter fra Philippe Olivier Fromagerie i Boulogne-sur-Mer, præsenteret ved bordet: 6 forskellige oste serveret med frugt brød- samt kompot af danske blommer.

 

Gourmetdessert

Pre/ Ferskenfyldte hindbær med candyfloss og tørret yougurt samt tørret hindbær

Panna cotta, fersken pure med rom, hindbærmarengs, hindbærsorbet, fersken sorbet, friske hindbær, syltet fersken og blåbær. Signatur chokolade og hvid chokolade sauce.

 

   TASTING MENU

4 retter: 648 kr. / 5 retter: 748 kr. / 6 retter: 848 kr. / 7 retter: 898 kr. 
A la carte: Forretter: 178 kr. Hovedret: 278 kr.  Dessert/ost: 138 kr. (3 retter: 594 kr. Forret-hovedret-dessert)

NYDELSESPAKKE 
Champagne Moët & Chandon til velkomst. Tasting menu og tilhørende vinmenu samt Nespresso gourmet kaffe/ Nigiro the med konditorens hjemmelavede sødt.
4 retter: 1298 kr. / 5 retter: 1498 kr. /6 retter: 1648 kr. / 7 retter: 1798 kr.

TILHØRENDE KLASSISK MORTENS KRO VINMENU: Pr. glas 118 kr.

Vinmenu til 3 retter: 354 kr. / 4 retter: 472 kr. 

/ 5 retter: 590 kr. / 6 retter: 698 kr. / 7 retter: 798 kr. 

VINMENU DE LUXE

Opgradér din vinmenu (for minimum 4 kuverter med samme menu):

Vinmenu de luxe til 4 retter: 698 kr. / 5 retter: 848 kr. / 6 retter: 898 kr. / 7 retter: 998 kr. Klassiske store vine.

 

SIGNATUR-RETTER

HUMMERSALAT: Salat af 1/2 friskkogt hummer rørt ved bordet, hjemmelavet tomatpuré, dild, agurk, bagt tomat, mayonnaise, urter og små salater. 298 kr.

 KROENS HJEMMERØGEDE LAKS: Trancheret ved bordet og serveret med spinat a la creme med dild, sød senneps sauce samt toast. 178 kr.

 PLATEAU FRUITS DE MER: Hummer- og skaldyrsfad med frisk hummer, jomfruhummer bagt med basilikum, friske østers på is, grillet kammusling og hvidvinsdampet blåmusling. Serveret med citron, rørt crème fraiche, basilikum-mayonnaise, rødløgs-vinaigre, tomatiseret mayonnaise, toast og sprøde salater. 
Pr. kuvert: 448 kr. (min. 2 kuverter).

INDBAGT OKSEMØRBRAD: Indbagt dansk oksemørbrad med kalve souffle med sommertrøffel og timian, trancheret ved bordet og serveret med sommergrønsager, hjemmelavet bearnaisesauce og morkelsauce samt hjemmelavede pommes frites. Min. 2 kuverter af samme stykke kød (stegetid 20-30 min.).Pr. kuvert: 298 kr. (min. 2 kuverter).

PIGHVAR: Pocheret på benet, fileteret ved bordet og serveret med friskpillede rejer, klassisk sauce mousseline, bouquet af krydderurter, sauteret spinat og nye kartofler med koldt smør og friskhakket persille. 398 kr.

MILLEFEUILLE med vaniljecreme, flødeskum og friske danske hindbær, serveret med hindbær sorbet, signatur chokolade og puré.  98 kr.

 

GÅRDHAVE MENU fra kl. 17.30  (serveres i gårdhaven alle dage fra 17.30 undtaget søndag)

kan serveres i restauranten mod tillæg på 39,- for opdækning               

 Kroens hjemmerøgede laks med dild, serveret med sennepssauce og hjemmebagt, biodynamisk brød.

Dampede limfjordsmuslinger i hvidvin med urter, fløde og krydderurter.  

Langtidsstegt dansk oksefilet serveret med hjemmelavet béarnaise, pommes frites,blandet sommersalat med grønsager, timian og bagt tomat.  

Millefeuille med vaniljecreme, flødeskum og danske jordbær.

Forret: 112 kr. Hovedret: 178 kr. Dessert: 68 kr.

2 retter: 298 kr. 3 retter: 348 kr. 4 retter: 398 kr.

 

 

RESTAURANT MORTENS ”KRO”