Lørdag Kl. 11:00 - 03:00

Flot artikel og billeder fra MPAX magasinet fra Colorline se artikel her 

 

SOMMERMENUKORT fra 29/5 til og med 8/7 2017

 

Forret 1: Suppe af hvide asparges serveret med stegte hvide asparges, friskpillede rejer, tynde flager af hjemmevarmrøget ørred fra Himmerland, pocheret æggeblomme og små grønne urter.

 

Forret 2: Bygkorns“otto” af korn fra Aurion i Hjørring med retro-ost fra Sønderhaven gårdmejeri, spinat, bagt tomat, sprøde Læsø-jomfruhummerhaler og cremet hummersauce.

 

Forret 3: Tatar af nordjysk i tynde skiver, serveret med vild brøndkarse, salturt, friterede kapers og ringe af sommerløg, sennepssyltede små beder og limfjordsøsters vinaigre.

 

Forret 4/Hovedret 1:  Stegt havkatfilet serveret på puré af grønne ærter, ærteskud, sprødt kyllingeskind, ægte kaviar, sauce nage af blåmuslinger fra Limfjorden og grønne urter.

 

Hovedret 2: Dansk sommerbuk fra danske herregårde marineret med granskud, enebær og olivenolie, serveret på puré af rabarber med sommerbønner, nye gulerødder, cremet vildtskysauce med morkler, nye danske kartofler med koldt smør og friskhakket persille.

 

Oste: Aftenens udvalg af franske ostespecialiteter fra Philippe Olivier Fromagerie i Boulogne-sur-Mer, præsenteret på ostevogn ved bordet: mange forskellige oste serveret med hjemmebagt nødde- og frugtbrød og radiser i “jord”.

 

Gourmetdessert:

Pre/ Fyldte jordbær i syrlig candyfloss.

 Vanilje panna cotta, hyldeblomstsorbet med bergamotte, sorbet af friske danske jordbær, friske jordbær, rabarberpuré, skovsyre, marengs, chokolade og hvid chokoladesauce.

 

TASTING MENU

4 retter: 648 kr. / 5 retter: 748 kr. / 6 retter: 798 kr. / 7 retter: 848 kr. 
A la carte: Forretter: 168 kr. Hovedret: 258 kr.  Dessert/ost: 128 kr. (3 retter: 554 kr.)

TILHØRENDE KLASSISK MORTENS KRO VINMENU
Pr. glas 118 kr. Vinmenu til 3 retter: 354 kr. / 4 retter: 472 kr. / 5 retter: 590 kr. / 6 retter: 698 kr. / 7 retter: 798 kr.   

VINMENU DE LUXE
Opgradér din vinmenu (for minimum 4 kuverter med samme menu):
Vinmenu de luxe til 4 retter: 698 kr. / 5 retter: 798 kr. / 6 retter: 898 kr. / 7 retter: 998 kr. 
Klassiske store vine.

NYDELSESPAKKE 
Champagne Moët & Chandon til velkomst. Tasting menu og tilhørende vinmenu samt Nespresso gourmet kaffe/ Nigiro the med konditorens hjemmelavede sødt.
4 retter: 1298 kr. / 5 retter: 1498 kr. /6 retter: 1598 kr. / 7 retter: 1698 kr.

SIGNATUR-RETTER

HUMMERSALAT: 
Salat af 1/2 friskkogt hummer rørt ved bordet, hjemmelavet tomatpuré, dild, agurk, bagt tomat, mayonnaise, urter og små salater. 298 kr.

 KROENS HJEMMERØGEDE LAKS: Trancheret ved bordet og serveret med sommersalat med grønne blade, agurk, friterede kapers og asparges i senneps-vinaigre samt toast. 178 kr.

 PLATEAU FRUITS DE MER: Hummer- og skaldyrsfad med frisk hummer, jomfruhummer bagt med basilikum, friske østers på is, grillet kammusling og hvidvinsdampet blåmusling. Serveret med citron, rørt crème fraiche, basilikum-mayonnaise, rødløgs-vinaigre, tomatiseret mayonnaise, toast og sprøde salater. 
Pr. kuvert: 398 kr. (min. 2 kuverter).

INDBAGT OKSEMØRBRAD: Indbagt dansk oksemørbrad med svampe og timian, trancheret ved bordet og serveret med sommergrønsager, hjemmelavet bearnaisesauce og morkelsauce samt hjemmelavede pommes frites. Min. 2 kuverter af samme stykke kød (stegetid 20-30 min.).
Pr. kuvert: 298 kr. (min. 2 kuverter).

PIGHVAR: Pocheret på benet, fileteret ved bordet og serveret med stegte hvide asparges, friskpillede rejer, klassisk sauce mousseline, bouquet af krydderurter, sauteret spinat og nye kartofler med koldt smør og friskhakket persille. 398 kr.

MILLEFEUILLE med vaniljecreme, flødeskum og friske danske jordbær, serveret med jordbærsorbet og puré.  98 kr.
  

GÅRDHAVE MENU  fra kl. 17.30 mandag til lørdag

Let somme rmenu som tilbydes i vores gårdhave restaurant.

(Kan serveres ii restauranten mod tillæg for opdækning på 39,- pr kuvert)

Kroens gravad laks med dild, enebær og fennikel, serveret med sennepssauce og hjemmebagt, biodynamisk brød.

Dampede limfjordsmuslinger i hvidvin med urter, fløde og krydderurter.

Grillet oksesteak (200 g) serveret med hjemmelavet béarnaise, pommes frites,

blandet sommersalat med grønsager, timian og bagt tomat.

Millefeuille med vaniljecreme, flødeskum og danske jordbær.

 

Forret: 112 kr. Hovedret: 178 kr. Dessert: 68 kr.

2 retter: 298 kr. 3 retter: 348 kr. 4 retter: 398 kr.

 

FERIE LUKKET fra 10-22 JULI

 

RESTAURANT MORTENS ”KRO”