Fredag Kl. 11:00 - 03:00

Flot artikel fra nordjyske her

Anmeldelse i Nordjyske dec 2017 til 6 STJERNER  læs HER

Ferie lukket uge 28&29

 

SOMMER TASTING MENU JULI/AUGUST fra den 23/7

 

Forret 1: Suppe af muslinger serveret med røget kammusling, hyldebær, kapers, auberginetatar, tørret tomatskind og løgblomster.

 

Forret 2: “Otto” af blomkål serveret med flager af sommerkål, sprøde jomfruhummerhaler , retro-ost fra Sønderhaven Gårdmejeri, sommertrøffel og skovsyre.

 

Forret 3: Tatar af wagyu okse fra Løgstør i tynde skiver, serveret med brombær, konfiteret æggeblomme krydret med citron, vild brøndkarse. Garneret med tørret gåselever og hjemmelavet brombærrom.

 

Forret 4/Hovedret 1: Stegt havkatfilet serveret med braiseret spidskål, blanquette sauce og juice af persille, knust sprød gris og saltede mandler.

 

Hovedret 2: Sprængt fersk landand trancheret ved bordet, serveret med pure af grønne ærter, sommergrønsager, sommerblomster, cremet peberrodssauce og nye kartofler med dild og smør.

 

Oste: Aftenens udvalg af franske ostespecialiteter fra Philippe Olivier Fromagerie i Boulogne-sur-Mer, præsenteret ved bordet: 6 forskellige oste serveret med frugtbrød samt kompot af sennepssyltede blommer.

 

Tastingdessert serveret i 2 omgange:

Peach melba-bar af vanilje iscreme med tynde skiver af syltet fersken, guldstøv og hindbærpure.

Panna cotta, hindbærmarengs, hindbærsorbet, kirsebærsorbet, friske hindbær, syltet fersken og brombær, små blomster, signaturchokolade og lun kirsebærsauce.

 

   TASTING MENU

4 retter: 648 kr. / 5 retter: 748 kr. / 6 retter: 848 kr. / 7 retter: 898 kr. 
A la carte: Forretter: 178 kr. Hovedret: 278 kr.  Dessert/ost: 138 kr.
3 retter (forret-hovedret-dessert): 598 kr.

NYDELSESPAKKE 
Champagne Ruinart R brut til velkomst. Tasting menu og tilhørende vinmenu samt Nespresso gourmet kaffe/ Nigiro the med konditorens hjemmelavede sødt.
4 retter: 1298 kr. / 5 retter: 1498 kr. / 6 retter: 1698 kr. / 7 retter: 1898 kr.

TILHØRENDE KLASSISK MORTENS KRO VINMENU: Pr. glas 118 kr.

Vinmenu til 3 retter: 354 kr. / 4 retter: 472 kr.

/ 5 retter: 590 kr. / 6 retter: 698 kr. / 7 retter: 798 kr. 

 

VINMENU DE LUXE

Opgradér din vinmenu (for minimum 4 kuverter med samme menu):

Vinmenu de luxe til 4 retter: 698 kr. / 5 retter: 848 kr. / 6 retter: 898 kr. / 7 retter: 998 kr.

Klassiske store vine.

 

SIGNATUR-RETTER

HUMMERSALAT: Salat af 1/2 friskkogt hummer rørt ved bordet, hjemmelavet tomatpuré, dildpure, agurk, avokado og bagt tomat, mayonnaise, urter og små salater. 298 kr.

 KROENS HJEMMERØGEDE LAKS: Trancheret ved bordet og serveret med spinat a la creme med dild, sød sennepssauce samt toast. 178 kr.

 PLATEAU FRUITS DE MER: Hummer- og skaldyrsfad med frisk hummer, jomfruhummer bagt med basilikum, friske østers på is, grillet kammusling og hvidvinsdampet blåmusling. Serveret med citron, rørt crème fraiche, basilikum-mayonnaise, rødløgs-vinaigre, tomatiseret mayonnaise, toast og sprøde salater. 
Pr. kuvert: 498 kr. (min. 2 kuverter).

INDBAGT MØRBRAD: Indbagt dansk kalvemørbrad med skagenskinke, dijon og spinat , trancheret ved bordet og serveret med sommergrønsager, hjemmelavet bearnaisesauce og morkelsauce samt hjemmelavede pommes frites. Min. 2 kuverter af samme stykke kød (stegetid 30-40 min.). Pr. kuvert: 398 kr. (min. 2 kuverter).

LOKAL WAGYU OKSE fra Løgstør: 150 g letstegt filet pyntet med Beri kaviar og serveret med sauce af gåselever og cognac, friteret blå kartoffel og sommerblomster. 598 kr.

HINDBÆRTÆRTE: Tærte med vaniljecreme og friske hindbær, toppet med marengs, flamberet ved bordet og serveret med hindbærsorbet.  148 kr.

LIGHT MENU

(Den lette menu med enkle råvarer)

Forret 1: Hyldeblomst chevice af laks med crudite af kinaradise.

Forret 2: Spinat/persille byg”otto” med plukket naturgris.

Hovedret: Unghanebryst fyldt med persille, serveret med agurksalat, skysauce og nye kartofler.

Dessert: Blommetrifli med rom og makron.

4 retter: 398 kr. 3 retter: 368 kr. 2 retter: 338 kr.

Menu med tilhørende vinmenu med hverdagsvine:

4 retter: 598 kr. 3 retter: 528 kr. 2 retter: 468 kr.