Fredag Kl. 11:00 - 03:00

Flot artikel fra nordjyske her

Anmeldelse i Nordjyske dec 2017 til 6 STJERNER  læs HER

NY MENU FRA DEN 28/5 se den nedenfor April/maj menuen.

 

APRIL-MAJ TASTING MENU

 

 

Appetizer: Letpocheret østers i ramsløgsjuice, baconknas og creme fraiche.

 

FORRET 1

Flager af pocheret havkat serveret med små grønne asparges, strimler af asparges, stenbiderrogn, knust sprød gris, karse samt asparges-sifon på græsmælk fra Sundsøre.

 

FORRET 2

 Suppe af hvide asparges med brændte Læsø jomfruhummerhaler, friskbælgede grønne ærter, blomsterkarse og stykker af stegte asparges.

 

FORRET 3

Tatar af dårdyr fra Sigstrup mølle Farsø serveret med syltede forårsløg, syltede stikkelsbær, gele af porsesnaps, salturt og konfiteret æggeblomme, stedmoderblomster med citron og peber.

 

FORRET 4 - HOVEDRET 1

Skindstegt slethvarfilet serveret med spinat”otto” med bygkorn fra Aurion Hjørring, glaserede nye gulerødder, friteret daikon samt cremet persillesauce.

 

HOVEDRET 2

Helstegt dansk oksemørbrad krydret med timian og ramsløg – trancheret ved bordet og serveret med to saucer: Kraftig glace med schezuan peberkorn samt legeret sauce med kørvel og basilikum. Hjertesalat med pure af grønne ærter, flager af forårskål, ristet brødkrumme, tørret kyllingeskind og mormordressing.

 

Oste og dessert ved konditor Fabien Chevreuil

 

OSTE

Aftenens udvalg af franske ostespecialiteter fra Philippe Olivier Fromagerie i Boulogne-sur-Mer, præsenteret ved bordet: Mange forskellige oste serveret med hjemmebagt frugtbrød og radiser i ”jord”.

 

PRE DESSERT

Hvid chokolade med rabarbermousse, bisquit og candyfloss.

 

DESSERT

Rabarberkompot af rabarber fra Keld i Dybvad, serveret med lyserøde marengs, iscreme af friskmalket græsmælk fra Sundsøre og vanilje, små blomster og skovsyre under signaturchokolade samt hvid chokoladesauce.

 

TASTING MENU

4 retter: 648 kr. / 5 retter: 748 kr. / 6 retter: 798 kr. / 7 retter: 848 kr.

A la carte: Forretter: 168 kr. Hovedret: 258 kr.  Dessert/Oste: 128 kr. (3 retter: 554 kr.)

 

TILHØRENDE KLASSISK MORTENS KRO VINMENU: Pr. glas 118 kr. 

Vinmenu til 3 retter: 354 kr. / 4 retter: 472 kr. / 5 retter: 590 kr. / 6 retter: 698 kr. / 7 retter: 798 kr.

 

VINMENU DE LUXE

Opgradér din vinmenu (for minimum 4 kuverter med samme menu):

Vinmenu de luxe til 4 retter: 698 kr. / 5 retter: 798 kr. / 6 retter: 898 kr. / 7 retter: 998 kr.

Klassiske store vine.

 

LIGHT MENU

(Den lette menu med enkle råvarer)

Forret 1: Hjemmerøget laks serveret med salat, rygeost og radiser.

Forret 2: Spinat byg”otto” med muslinger, spinatblade og gewürztraminer-sirup

Hovedret: Grydestegt kyllingelår med persille og skysauce samt syltede agurker.

Dessert: Profiteroles med vaniljeiscreme, rabarberpure og hvid chokoladesauce.

4 retter: 398 kr. 3 retter: 368 kr. 2 retter: 338 kr.

Menu med tilhørende vinmenu med hverdagsvine:

4 retter: 598 kr. 3 retter: 528 kr. 2 retter: 468 kr.

 

NYDELSESPAKKE

Champagne Moët & Chandon Vintage til velkomst. Tasting menu og tilhørende vinmenu samt Nespresso gourmet kaffe/ Nigiro the med konditorens hjemmelavede sødt.

4 retter: 1298 kr. / 5 retter: 1498 kr. /6 retter: 1548 kr. / 7 retter: 1698 kr.

 

SIGNATUR-RETTER

 

HUMMERSALAT: Salat af 1/2 friskkogt hummer rørt ved bordet, hjemmelavet tomatpuré, basilikumpure, avokado, agurk, bagt tomat, mayonnaise, urter og små salater serveret med toast. 298 kr.

 

KROENS HJEMMERØGEDE LAKS: Trancheret ved bordet og serveret med sauterede grønne asparges med dild samt sennepsdressing og toast. 178 kr.

 

PLATEAU FRUITS DE MER: Hummer- og skaldyrsfad med frisk hummer, jomfruhummer bagt med basilikum, friske østers på is, grillet kammusling og hvidvinsdampet blåmusling. Serveret med citron, rørt crème fraiche, basilikum-mayonnaise, rødløgs-vinaigre, tomatiseret mayonnaise, toast og sprøde salater. 
Pr. kuvert: 498 kr. (min. 2 kuverter).

INDBAGT KALVEMØRBRAD WELLINGTON: Indbagt dansk kalvemørbrad med Skagenskinke, spinat og dijon, trancheret ved bordet og serveret med forårsgrønsager, hjemmelavet bearnaisesauce og morkelsauce samt hjemmelavede pommes frites. Min. 2 kuverter af samme stykke kød (stegetid ca. 40 min.). Pr. kuvert: 398 kr. (min. 2 kuverter).

 

 

POCHERET VESTKYST PIGHVAR: Fileteret ved bordet og serveret med bundt af hvide asparges, friskpillede rejer, grønne urter samt klassisk sauce hollandaise og forårsgrønsager. Pr. kuvert 398 kr.

 

Konditorens Signaturdessert-

RABARBERTÆRTE brændt med marengs, serveret med passionsfrugtsorbet og rabarberpure. 138 kr.

 

SOMMERMENUKORT MAJ & JUNI serveres fra mandag den 28/5

 

Appetizer: Blinis med skiver af hjemmerøget kammusling og kaviar.

 

Forret 1: Chevice af torsk med hyldeblomst, syltede stikkelsbær, kompresserde asparges, frisk bælgede ærter og skovsyre.

 

Forret 2: Salat af nye kartofler, spinatblade, syltede grønne tomater, dild og ryste ribs serveret med sambucca flamberede Læsø jomfruhummer og hummer glace.

 

Forret 3: Tatar i tynde skiver af Wague okse fra Nibe serveret med vildbrøndkarse- grønne asparges, flager af vesterhavs ost, konfiteret æggeblomme samt sommer blomster, friteret sommer løg og koldpresset lokal raps olie.

 

Forret 4/Hovedret 1:

Skind stegt slethvar filet serveret på grillede grønne asparges med sprød brød chips-med friteret østers ,sommer salat af urter og blomster, hyldebær kapers, sauce mousseline parfumeret med hyben rose.

 

Hovedret 2: Dansk sommerbuk fra Danske herregårde- marineret med granskud, enebær og olivenolie, serveret med rabarber pure, vildt sky sauce med peber-nye kartofler med smør og frisk hakket persille. Romaine salat med slytede grønne jordbær og tomater og asparges, creme double fra Arla unika.

 

Oste: Aftenens udvalg af franske ostespecialiteter fra Philippe Olivier Fromagerie i Boulogne-sur-Mer, præsenteret på ostevogn ved bordet: mange forskellige oste serveret med hjemmebagt nødde- og frugtbrød og radiser i “jord”.

 

Gourmetdessert:

Pre/Nøddekage med chokolade, jordbær skum og lokale bær.

   hyldeblomstsorbet med citron og skovmærke, jordbær/rabarber iscreme friske jordbær, rabarberpuré, skovsyre, marengs,jordbær skumfidus, signatur chokolade og varm jordbær sauce.

 

 TASTING MENU

4 retter: 648 kr. / 5 retter: 748 kr. / 6 retter: 798 kr. / 7 retter: 848 kr.

A la carte: Forretter: 168 kr. Hovedret: 258 kr.  Dessert/Oste: 128 kr. (3 retter: 554 kr.)

 

TILHØRENDE KLASSISK MORTENS KRO VINMENU: Pr. glas 118 kr. 

Vinmenu til 3 retter: 354 kr. / 4 retter: 472 kr. / 5 retter: 590 kr. / 6 retter: 698 kr. / 7 retter: 798 kr.

 

VINMENU DE LUXE

Opgradér din vinmenu (for minimum 4 kuverter med samme menu):

Vinmenu de luxe til 4 retter: 698 kr. / 5 retter: 798 kr. / 6 retter: 898 kr. / 7 retter: 998 kr.

Klassiske store vine.

 

LIGHT MENU

(Den lette menu med enkle råvarer)

Forret 1: Hjemme gravad laks, serveret med senneps sauce, små salater, toast og radiser.

Forret 2: Spinat/persille Byg”otto” med plukket, hjemmerøget unghane lår og sirup af rosevin.

Hovedret: Grillet kotelet af frilands gris, serveret med friske majs og tomatiseret skysauce.

Dessert: Jordbær mille feuille med vanilje creme, flødeskum og jordbær pure.

4 retter: 398 kr. 3 retter: 368 kr. 2 retter: 338 kr.

Menu med tilhørende vinmenu med hverdagsvine:

4 retter: 598 kr. 3 retter: 528 kr. 2 retter: 468 kr.

 

NYDELSESPAKKE

Champagne Moët & Chandon Vintage til velkomst. Tasting menu og tilhørende vinmenu samt Nespresso gourmet kaffe/ Nigiro the med konditorens hjemmelavede sødt.

4 retter: 1298 kr. / 5 retter: 1498 kr. /6 retter: 1548 kr. / 7 retter: 1698 kr.

 

SIGNATUR-RETTER

 

HUMMERSALAT: Salat af 1/2 friskkogt hummer rørt ved bordet, hjemmelavet tomatpuré, basilikumpure, avokado,agurk, bagt tomat, mayonnaise, urter og små salater serveret med toast. 298 kr.

 

KROENS HJEMMERØGEDE LAKS: Trancheret ved bordet og serveret med sauterede grønne asparges med dild samt

sennepsdressing og toast. 178 kr.

 

PLATEAU FRUITS DE MER: Hummer- og skaldyrsfad med frisk hummer, jomfruhummer bagt med basilikum, friske østers på is, grillet kammusling og hvidvinsdampet blåmusling. Serveret med citron, rørt crème fraiche, basilikum-mayonnaise, rødløgs-vinaigre, tomatiseret mayonnaise, toast og sprøde salater.  Pr. kuvert: 498 kr. (min. 2 kuverter).

INDBAGT KALVEMØRBRAD WELLINGTON: Indbagt dansk kalvemørbrad med Skagenskinke, spinat og dijon,  trancheret ved bordet og serveret med forårsgrønsager, hjemmelavet bearnaisesauce og morkelsauce samt hjemmelavede pommes frites. Min. 2 kuverter af samme stykke kød (stegetid ca. 40 min.). Pr. kuvert: 398 kr. (min. 2 kuverter).

 

Pocheret vestkyst Pighvar- fileteret ved bordet- serveret med bundt af hvide asparges, frisk pillede rejer- grønne urter samt klassisk sauce hollandaise og forårs grønsager. Pr kuvert 398,-

 

Konditorens Signatur dessert-

Friske jordbær- anrettet med rabarber pure og gratineret ved bordet med sauce saybayonne – og serveret med sprøde kager og græsmælk iscreme med vanilje. 138,-