Mandag Kl. 17:30 - 01:00

Mortens Kro - fejre 20 års fødselsdag 10 november 2017 og vi er klar til en Fødselsdags fest ud over det sædvanlige- Vi står med den skarpeste stab af dygtige fagfolk nogensinde i Mortens Kro historie - Maria Hartman med fortid på Michelin restaurant i London, Umami i københavn samt 1,5 år som køkkenchef på Aamann´s i København er køkkenchef for vores frokost restaurant MortensLunch -  Mortens Kro har stadig Tomas Polman som Køkkenchef. 

Vores dygtige tjener elever har 3 år i træk fået placeringer i top 3 ved DM I SKILL´s og det er vel og mærke med 3 forskellige elever.

Fakta – Mortens Kro

Mortens Kro kan dateres tilbage til starten af 1970’erne, hvor Morten Nielsen som barn legede ”Mortens Kro” hjemme i forældrenes dagligstue. I professionel henseende har kroen været åben siden 1997 – først syv år i beskedne lokaler i Algade med plads til 30 gæster og derefter det seneste årti i mere luksuriøse omgivelser i Mølleå Arkaden, hvor kapaciteten er omkring 120 gæster.

Fakta – Morten Nielsen

Efter endt læretid som kok tog Morten Nielsen til Luxembourg i et par år, hvor han blandt andet arbejdede som volontør på den tostjernede Michelin-restaurant Saint Michel. Som 22-årig fik han job som køkkenchef på Rold Storkro, hvor han blev i seks år. Han vandt titlen ”Årets Kok” i 1996 og siden 1997 har han været indehaver af Mortens Kro i Aalborg.

Yderligere information:
Restauratør Morten Nielsen, Mortens Kro           40 91 92 74 / info@mortenskro.dk

Mortens Kro kan dateres tilbage til starten af 70érne hvor Morten som barn legede Mortens kro hjemme i forældernes dagligstue- Her udstilles en plakat fundet på forældernes loft under oprydning. fra 1977 hvor Mortens kro allerede havde elementer af oplevelser og musik inden man fik maden serveret. Kylling og bagefter is for kun 10 kr.  Den første menu der blev serveret på "Mortens kro" bestod af rejecocktail- svinekotelt med ris karrysauce og stegt banan samt karamelrand med frugt til dessert. Som professionel har kroen været åben siden 1997 første 7 år i beskedne lokaler ved domkirken Budolfi med plads til knap 30 gæster og de sidste 11 år i mere luksuriøse og moderne lokaler i Mølleå ved Mølleplads i Aalborg gamle Bydel med Pederbakkes gade og Hjelmerstad som nærmeste naboer.

http://bon-vivant.dk/restaurant-mortens-kro

Mortens Kro er velsagtens den mest kosmopolitisk indrettede af sin slags i Kongeriget, og bliver af VisitDanmark/Frommers travel guide- Lonely Planet også kaldt en af Aalborgs mere interessante attraktioner. Samtidig sætter vi en stor glæde i, at velkomme gæster fra det store ind– og udland, og vise hvad Nordjyllands interessante hovedstad også byder på.

 

Elna & Finn -besøgte Mortens kro i sommeren 2015- de var gæster den aften Mortens kro holdt åbent første gang i mine forældres daglig stue da jeg var 7 år gammel- de kunne fortælle at prisen var 30 kr som jeg opkrævede forud sådan at jeg havde penge at handle for i brugsen- menuen stod på Reje cocktail- svinekotelet og karamelrand med frugt.