Tirsdag Kl. 11:00 - 01:00
VINTER TASTING MENU
 
FORRET 1
Hjemmerøget torskefilet serveret med syltede rødbedestrimler, konfiteret øko-høæggeblomme fra Mou, baconstøv kvædepuré og cremet sennepssauce med sennepskorn.
 
FORRET 2
Konfiterede selleriflager lagt sammen med jomfruhummersoufflé og små vinterurter, revet retro-ost fra Sønderhaven gårdmejeri samt skummet hummersuppe krydret med timian.
 
FORRET 3
Perlehønebryst pocheret med små vinterurter og serveret med tyk sauce suprême, pisket med crème fraiche, gåselever og cognac.
Pyntet med friske sorte italienske vintertrøfler.
 
HOVEDRET 1/ FORRET 4
Pocheret havkatfilet på ben, serveret på gylden byg”otto” med korn fra Aurion i Hjørring. Dertil syrlig vinterkål med røgede blåmuslinger fra fjorden, skummende muslingesauce og puré af brændt peber.
 
HOVEDRET 2
Peberkrydret Black Angus flapmeat, flamberet i cognac og trancheret ved bordet. Serveret med to saucer: legeret basilikumsauce og kraftig kalveglace med peber. Vintergrønsager og cremet kartoffelpuré med vintertrøffel.
 
OSTE
Aftenens udvalg af franske ostespecialiteter fra Philippe Olivier Fromagerie i Boulogne-sur-Mer, præsenteret ved bordet: Mange forskellige oste, serveret med hjemmebagt frugtbrød og svesker i calvados.
 
VINTERDESSERT
Pre dessert: Citron crème brûlée med vanilje brændt ved bordet.
Dessert: Mørk chokoladesnebold fyldt med mousse af Valrhona-mælkechokolade, karamelknas, syltede tørrede klementiner og passionsfrugtsorbet, krystalliseret chokoladegrene og mørk chokoladesauce.
 
TASTING MENU
4 retter: 648 kr. / 5 retter: 748 kr. / 6 retter: 848 kr. / 7 retter: 898 kr. 
A la carte: Forretter: 178 kr. Hovedret: 278 kr.  Dessert/ost: 138 kr.
3 retter (forret-hovedret-dessert): 598 kr.

TILHØRENDE KLASSISK MORTENS KRO VINMENU
Pr. glas 118 kr.Vinmenu til 3 retter: 354 kr. / 4 retter: 472 kr./ 5 retter: 590 kr. / 6 retter: 698 kr. / 7 retter: 798 kr.
NYDELSESPAKKE
Champagne Ruinart brut til velkomst. Tasting menu og tilhørende vinmenu samt Nespresso gourmet kaffe/ Nigiro the med konditorens hjemmelavede sødt.
4 retter: 1298 kr. / 5 retter: 1498 kr. /6 retter: 1698 kr. / 7 retter: 1898 kr.
VINMENU DE LUXE
Opgradér din vinmenu (for minimum 4 kuverter med samme menu):
Vinmenu de luxe til 4 retter: 698 kr. / 5 retter: 848 kr. / 6 retter: 898 kr. / 7 retter: 998 kr.
Klassiske store vine.
 
 
SIGNATUR-RETTER
 
HUMMERSALAT: Salat af 1/2 friskkogt hummer rørt ved bordet, hjemmelavet tomatpuré, basilikumpuré, agurk, bagt tomat, avokado, mayonnaise, urter og små salater serveret med toast. 338 kr.
 
KROENS HJEMMERØGEDE LAKS: Trancheret ved bordet og serveret med stuvet spinat med dild samt sennepsdressing og toast. 198 kr.
 
BRAISERET KALVESKANK med urter, timian og tomat, udskåret ved bordet og serveret med kraftig skysauce fra tilberedningen samt kartoffelpuré med trøffel (tilberedningstid ca. 45 minutter. Vi anbefaler, at der vælges forret til denne ret). Minimum to kuverter. Pr. kuvert 348 kr.

 INDBAGT DANSK OKSEMØRBRAD med skovens svampe og timian, trancheret ved bordet og serveret med vintergrønsager, hjemmelavet bearnaisesauce og rødvinsglace samt hjemmelavede pommes frites. Min. to kuverter af samme stykke kød (stegetid ca. 45 min. Vi anbefaler en forret til denne ret).
Minimum to kuverter. Pr. kuvert: 398 kr.
 
FLAMBERET PEBERBEUF af oksemørbrad med syltede Madagaskar-peberkorn og dijonsennep, flamberet i cognac og serveret med pandeskysauce monteret med creme double, hjemmelavede pommes frites og vintergrønsager. 348 kr.
BAKED ALASKA: Makronbund med Valhrona chokoladeis samt kirsebærsorbet, beklædt med marengs og bagt/flamberet ved bordet med sambuca.  178 kr.
 
 
LIGHT MENU
( den lette menu med enkle råvarer og ditto vine)
Jordskoksuppe med små kalvesoufflé-boller og jordskok-chips.
Kogt torsk med syltet rødbede, baconstøv og hakket kogt æg samt lækker sennepssauce.
Coq au vin – hane i rødvin – med timian og vinterurter serveret med kartoffelpuré.
Blødende chokoladesoufflé serveret med vaniljeiscreme og kirsebærpuré.
 
4 retter: 398 kr. 3 retter: 368 kr. 2 retter: 338 kr.
Menu med tilhørende vinmenu med hverdagsvine:
4 retter: 598 kr. 3 retter: 528 kr. 2 retter: 468 kr.