Torsdag Kl. 11:00 - 01:00

EN klassiker på Mortens Kro

Hele uge 42  fra mandag den 15 til lørdag den 20/10) byder vi hele familien på en spiseoplevelse på Mortens Kro i ferie ugen til reduceret pris,

Mandag til lørdag fra kl 17.30 byder vi på en lækker 3 retters efterårs menu af lokale råvare lavet af rigtige kokke som man kan se arbejde i det åbne køkken- Vi servere samme menu til alle ved bordet uanset alder og prisen er 275,- for voksne og 175,- for børn under 12 år.

Du skal dog købet billet og bestille bord for at deltage i arrangementet - du kan købe billet HER  

Husk også at bestille bord det gør du nemt HER og skriv i noter at du ønsker smag på efterårs ferien så vi sikker på at have menuen klar til jer.

Årets menu består af

Byg”otto” af korn fra Aurion i Hjørring med jordskokke creme, flager af pocheret kulmule, jordskokke chips, basilikum pure og flager af kål - vores hjemmebagte biodynamiske brød og lokal smør fra Aabybro.

 

Langtids stegt okse flapmeat af kornfordret kødkvæg serveret med brændte løg skaller -bagte beder og en cremet peber sauce med sichuan peber.

 

Karamel pocheret pære med vanilje iscreme- hylde/solbær pure og nøddeknas- under signatur chokolade og varm chokolade sauce.

Vi glæder os til at se jer på Mortens kro