Bedste restaurant Aalborg

 

Du er nok en person, der værdsætter en gastronomisk oplevelse. Du har søgt på bedste restaurant Aalborg og har fundet frem til Mortens Kro. Det er der mange grunde til. Mortens Kro er kendt for at servere gourmet retter, der får dine tænder til at løbe i vand. Vores restaurant har eksisteret i næsten 25 år, men vi fornyer os hele tiden, så vores gæster kan blive ved med at betragte os som den bedste restaurant i Aalborg. Vi gør os umage for at tilberede retter, der ikke alene mætter, men også forkæler ganen. Book bord her på hjemmesiden og glæd dig til selv at opleve, hvad vores gæster i tidens løb har erfaret.

 

Vi gør en bevidst indsats for at blive opfattet som den bedste restaurant i Aalborg, ikke fordi en sådan titel i sig selv betyder noget, men fordi det er en anerkendelse af vores kontinuerlige bestræbelser for at give vores gæster en uforglemmelig madoplevelse hver eneste gang. Vores madlavning og tilgang er ikke rutinepræget. Ganske vist er der mange gode restauranter i Aalborg og resten af Nordjylland, men vi udvikler vores menu hele tiden og bliver ved med at eksperimentere med nye ingredienser. Det er derfor vi forbliver den bedste restaurant i Aalborg og er en trendsætter inden for nordjysk gastronomi.

 

Mortens Kro – Bedste restaurant i Aalborg

 

På Mortens Kro kan du vælge mellem vores sæsonbestemt menu og vores signaturmenu. Den sæsonbetonede menu byder på en stor del af de mange lækre råvarer, som dyrkes og produceres i Nordjylland. Det er en menu med stor variation, hvor du kan finde lokale fødevarer af høj kvalitet. Der kan være tale om øksekød, svinekød, fisk, skaldyr og grønsager. Vi er meget kræsne, når vi skal vælge de ingredienser, der vil indgå i vores retter. Vi gør det med omhu, fordi vores gæster fortjener kun det bedste.

 

Vores signaturmenu består af 3 lækre retter, som i den grad er udtryk for den spændende gastronomiske rejse, som vi og vores gæster har været på de sidste 25 år. Det drejer sig om Kroens hjemmerøgede laks, vores eget hummer- og skaldyrsfad eller plateau fruit de mer samt vores indbagte kalvemørbrad.

 

Book bord eller suite her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: +45 98 12 48 60.

Du må også gerne skrive til os på mail: Karina@mortenskro.dk