LUKSURIØSE OMGIVELSER- HYGGELIG GÅRDHAVE

Mindeværdige selskaber

 

Et selskab handler om mange ting: Det handler om optakten. Om at glæde sig. Forventningen om det gode selskab af nære og måske nye venner. Det handler om bordets glæder. Nye smage, liflige vine og minder, som forplanter sig til et samtaleemne mange år efter, hvor man stadig taler om maden, selskabet og "kan du huske den gang til … ?"

Det er minderne, der gør en fest til noget helt specielt og det er vi meget bevidste om.

 

På Mortens Kro forstår vi at skabe minder og vi er hvert år omdrejningspunktet for mange bryllupper, fødselsdage og fester. Udover vores private selskabslokale, der rummer muligheden for selskaber op til 50 gæster, kan vi i hovedrestauranten beværte op til 150.

 

Vi sørger for god plads, følger retningslinjer for selskaber, har håndsprit til rådighed, mange toiletter placeret forskellige steder i restauranten så man undgår kø, over 200 kvm plads sådan at man også efter 2020 kan holde en fantastisk fest i trygt og sikkert.

 

"mens Mortens Kro for 6. gang i træk kunne bryste sig af seks gafler. Den evigt stabile frokost, selskabs- og gourmetrestaurant imponerer til stadighed med et niveau, der med snart 25 år på bagen er enestående for ikke bare nordjysk men dansk gastronomi" Nordjyske januar 2020 om årets restaurant anmeldelser i Nordjylland

 

Samtidig reserverer vi, ved mere end 60 gæster, meget gerne hele huset eksklusivt, så man derved har muligheden, for at afholde festen i gode og luksuriøse rammer – med højt til loftet og plads til armbevægelser, ganske privat. I sommerhalvåret tilbyder vi også fine udendørsfaciliteter til receptioner, telt i vores gårdhave omkring springvandet eller velkomstarrangementer m.m.

 

Mulighederne er mange og vi råder over alle nødvendige faciliteter og udstyr, fra musik og mikrofonanlæg til lærred og projektor. Vi vil samtidig gøre vores til, at din fest bliver præcis, som du drømmer om. Missionen er, med alle midler, at skabe det størst mulige skønhedsmoment for dig og dine gæster.

Vi holder fest frem til kl 01.00 herefter tillæges nat omkostninger for personale.

 

Hermed en stående invitation til en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan imødekomme dine ønsker og behov.
Se også næste side forskellige eksempler på muligheder. Nogle vil måske tro, at det er dyrt at holde fest på Mortens Kro, men det viser sig ofte langtfra at være tilfældet.

 

KONTAKT karina@mortenskro.dk for tilbud/booking

SELSKABSPAKKE 1

 

Champagne Veuve Clicquot/Moet & Chandon Vintage(årgangs champagne) til velkomst.

Tjener byder 3 slags appetitvækkere rundt

Tasting/Vegetar menu med tilhørende vinmenu

Nespresso gourmet kaffe/ Nigiro the med konditorens hjemmelavet sødt.

 

4 retter: 1348,-

5 retter: 1548,-

6 retter: 1748,-

7 retter: 1948,-

 

Tillæg for opgradering til deluxe vinmenu

+ 400,- pr kuvert.

 

SELSKABS PAKKE 2

 

Stående velkomstdrink: Evt i Gårdhaven spanks cava Brut Rose - Tjenere byder appetitvækkere rundt.

 

4 retters sæson tasting menu

Varm ret af friskfanget Vesterhavsfisk,

Skaldyrsret med kammuslingereller jomfruhummer,

Dansk krogmodnet kalvemørbrad serveret med Morkel sauce  

 Konditor Fabien Chevreuil´s dessert tallerken incl for dessert fra sæsonnens tasting menu.

 

Drikkevare


½ Sauvignon Blanc

½ flaske Cabernet Sauvignon

1 glas italiensk dessertvin


Kaffe/te med 3 slags hjemmelavet sødt.
Pris pr. kuvert ved min. 25 kuverter kr. 1248,00

Hverdags pris - tirsdag,onsdag og torsdag - Kontakt os for tilbud.

 

SELSKABS PAKKE 3

 

Customized /Tema Vi hører gerne om specielle ønsker, og vil gøre vores til, at din fest bliver præcis som du drømmer om.
Derfor inviterer vi dig også gerne på et glas vin/kaffe og går sammen sagerne igennem, for herefter at komme med et samlet oplæg på arrangementet.