MORTENS SIGNATURER 2022

 

Mortens kro 1997- 2022

 

Morten byder velkommen til

en eksklusiv aften, med udsøgte råvarer tilberedt og anrettet ved jeres bord i

vores private pejsestue hvor i bydes velkommen med

champagne og appetizers

Morten tilbereder en luksus menu for jer ved border,

med restaurantens signatur retter inkl. fortælling og anekdoter fra de 25 år. samt tilhørende vine.

serveres og tilbydes tirsdag til torsdag for 2-4 personer i privat lounge.

 

Weekend booking på forespørgsel - karina@mortenskro.dk

 

 

 

Mortens Signaturer efterår

 

Appetizers og champagne ved pejsen

 

Menuen:

 

Kartoffel pandekage bagt ved bordet serveret med calix løgrom – hjemmerøget laks og creme fraiche 50% fra naturmælk

 

Hummer saute  tilberedt ved bordet af frisk hummer med kantareller tomat, basilikum og cognac – serveret i vol au vent toppet med White sturgeon caviar.

 

Mellem ret Letstegt Wague okse med jomfruhummer og White sturgeon caviar

 

Canard a la Presse- tilberedte ved bordet, serveret med kompot af hyben , skovens svampe samt guddommelige ande sauce.

 

Fransk trippel creme hvidskimmel ost serveret på smør ristet toast med kirch flamberede kirsebær

 

Brombær tærte – sprød bund med vanilje creme, toppet med marengs – brændt og dush af hjemmelavet skovbrombær rom og hvidchokolade iscreme.

 

Menu med klassisk vinmenu og prestige champagne 2998,- pr kuvert

 

Menu med udsøgte kældermester vine deluxe 3998,- pr kuvert.

 

BESTIL HER Karina@mortenskro.dk