Velkommen til frokost/lunch på Mortens Kro

 

 

 

NOMINERET ÅRETS FROKOST RESTAURANT/SMØRREBRØD 2021, Den Danske spiseguide.

 

Vi byder på moderne smørrebrød i mange varianter og med respekt for de klassiske danske smørrebrødstraditioner - tilsat moderne teknikker. Det har vi med stor succes gjort igennem mange år, og vi var i 2017 nomineret til "Årets smørrebrød/frokostrestaurant" af Den danske Spiseguide. I 2018 var det Danske Madanmeldere, der nominerede os til "Årets ret" i kategorien "Smørrebrød". I 2019 var vi igen nomineret til "Årets frokostrestaurant/smørrebrød" af Den danske Spiseguide.

I 2018 vandt vi titlen "Årets Sild", blandt mange af vores dygtige kollegaer; En hjemmelagret og modnet sild i egen lage.  

Vores smørrebrød er også meget populært som take away med afhentning i restauranten – take awaybestilling skal dog foretages inden kl 15 på afhentningsdagen, men kan afhentes frem til kl 19.00 (tirsdag til lørdag). For den helt unikke oplevelse anbefaler jeg, at du ledsager vores smørrebrød med vores eget øl fra Randers Bryghus, vores Aalborg Classic , der er en classic type MORTENS JUL vores populære julebrug på 5,8% samt vores nyeste pilsner øl med smuk gylden fraven Nordens Paris en hyldest til Aalborg der passer perfekt rtil smørrebrød, hvis man ikke er til alkohol så tilbyder vi vores egne lemonader og frugtsafte i flere varianter.

 

 

 

Velbekomme

 

Morten Nielsen

Deres vært.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Book bord

Lidt om vores Lunch

Bestil online