Velkommen til frokost/lunch på Mortens Kro

 

Vi byder på moderne smørrebrød i mange varianter og med respekt for de klassiske danske smørrebrødstraditioner - tilsat moderne teknikker. Det har vi med stor succes gjort igennem mange år, og vi var i 2017 nomineret til "Årets smørrebrød/frokostrestaurant" af Den danske Spiseguide. I 2018 var det Danske Madanmeldere, der nominerede os til "Årets ret" i kategorien "Smørrebrød". I 2019 var vi igen nomineret til "Årets frokostrestaurant/smørrebrød" af Den danske Spiseguide.

I 2018 vandt vi titlen "Årets Sild", blandt mange af vores dygtige kollegaer; En hjemmelagret og modnet sild i egen lage.  

Vores smørrebrød er også meget populært som take away med afhentning i restauranten – take awaybestilling skal dog foretages inden kl 15 på afhentningsdagen, men kan afhentes frem til kl 19.00 (tirsdag til lørdag). For den helt unikke oplevelse anbefaler jeg, at du ledsager vores smørrebrød med vores eget øl fra Randers Bryghus, enten vores Marylins Kiss, der er en classic type eller Mortens JUL, som er en yderst behagelig Juleøl – og hvis man ikke er til alkoho,l så tilbyder vi vores egne lemonader og frugtsafte i flere varianter.

 

Velbekomme

 

Morten Nielsen

Deres vært.

 

 

Frokoståbent tirsdag til lørdag fra kl. 11-15

 

Du kan bestille bord online under bordbestilling eller på 98124860 - Kan også bestilles som take away online.

 

Pr. stk. 69,- kr. - Undtaget jomfruhummer, hummer og pighvar.

Dagens 3 stykker efter køkkenchefens valg 165,- kr. - Skifter fra dag til dag og kan ikke byttes til andre stykker.

 

Tjenerne fortæller ved ankomst om dagens 3 udvalgte stykker. Vælg selv stykker og følg priser oplyst ved hvert stykke.

 

 


 

Lidt om vores Lunch

Bestil online