Velkommen til frokost/lunch på Mortens Kro

 

Vi byder på moderne smørrebrød i mange varianter og med respekt for de klassiske danske smørrebrødstraditioner - tilsat moderne teknikker. Det har vi med stor succes gjort igennem mange år, og vi var i 2017 nomineret til "Årets smørrebrød/frokostrestaurant" af Den danske Spiseguide. I 2018 var det Danske Madanmeldere, der nominerede os til "Årets ret" i kategorien "Smørrebrød". I 2019 var vi igen nomineret til "Årets frokostrestaurant/smørrebrød" af Den danske Spiseguide.

I 2018 vandt vi titlen "Årets Sild", blandt mange af vores dygtige kollegaer; En hjemmelagret og modnet sild i egen lage.  

Vores smørrebrød er også meget populært som take away med afhentning i restauranten – take awaybestilling skal dog foretages inden kl 15 på afhentningsdagen, men kan afhentes frem til kl 19.00 (tirsdag til lørdag). For den helt unikke oplevelse anbefaler jeg, at du ledsager vores smørrebrød med vores eget øl fra Randers Bryghus, enten vores Marylins Kiss, der er en classic type eller Mortens JUL, som er en yderst behagelig Juleøl – og hvis man ikke er til alkoho,l så tilbyder vi vores egne lemonader og frugtsafte i flere varianter.

 

Velbekomme

 

Morten Nielsen

Deres vært.

 

 

Frokoståbent tirsdag til lørdag fra kl. 11-15

Vi anbefaler bordreservation for at gøre besøget så sikkert som muligt.   Vi har sørget for store borde og god plads mellem gæster der oversiger de lovmæssige krav væsentligt- for at gøre dit besøg så sikkert og trygt som muligt. Vi åbner igen onsdag d en 20/5

 

Du kan bestille bord online under bordbestilling eller på 98124860 - Kan også bestilles som take away online.

Ved ønske om at sidde i gårdhaven bedes dette anført i noter ved reservation.

 

Pr. stk. 69,- kr. - Undtaget jomfruhummer og hummersalat

Dagens 3 stykker efter køkkenchefens valg 175,- kr. - Skifter fra dag til dag og kan ikke byttes til andre stykker.

 

Tjenerne fortæller ved ankomst om dagens 3 udvalgte stykker.

 

Vælg selv stykker og følg priser oplyst ved hvert stykke.

 

Vores hyggelige gårdhave åbner onsdag den 20/5 med flotte blomster. Ved bordbestilling skriv venligst i noter hvis der ønskes bord i gårdhaven.

 

Smørrebrød maj/juni 2020

 

Silden

Gl.dags modnet sild i tomat. Små bagte tomater, forårsløg, cremefraiche 48%, kapers og boghvede.

 

Jomfruen

Stegt jomfruhummerhale. Avokado, citronmayo, friske jordbær, fennikel og lakridskrummer. 98,-

 

Rødspætten

Sprødstegt rødspættefilet. Tartaresauce, squash og frisk urtesalat.

 

Ægget

Smilende æg og håndpillede rejer. Ærtepure, syltet kål, ærteskud og dildkrummer.

 

Makrellen

Varmrøget makrel. Syltede grønne tomater, skalotteløg, tykmælk, radis og rugchips.

 

Hummersalat

Salat af hummer, æble, aparges, friske urter, syltet blomkål, mango, citronmayo og mandler. 198,-

 

Kartoflen

Nye kartofler. Urtecreme, rødløg, friskost, purløg, bøgehatte og sprøde løg.

 

Kylle

Kyllingesalat af Hopballe Mølle kyllinger med honning, sennep og urter. Grønne asparges, og baconknas.

 

Svinet

Svinebryst braiseret i mørk Mortens øl. Rabarber, sennepsmayo, syltet agurk, grønne bønner og sprød svær.

 

Tatar af okse.

Rørt tatar af okseindelår, med cornicions, kapers, Kartoffel chips, estragon creme og stegte løgringe.

 

Oksen

Grillet tyndsteg. Remoulade, peberrod, perleløg, brøndkarse og sprøde jordskokker.

 

Pulled Beef

Plukket okse af spidsbryst. Rygeostcreme, pickles, drueagurk, blomkål og blå chips.

 

Osten

Havarti fra Arla Unika. Rabarberkompot, radis og mandler.

 

Sødt

Jordbærtærte. En bund af mazarin, jordbærkompot, friske jordbær og hvid chokolade creme.

 

  Garteau Marcel

Vores klassikere fra vores Franske konditor Fabien Chevreuil med 70% Valrhona chokolade

 

 

 


 

Lidt om vores Lunch

Bestil online