Velkommen til frokost/lunch på Mortens Kro

 

Vi byder på moderne smørrebrød i mange varianter og med respekt for de klassiske danske smørrebrødstraditioner - tilsat moderne teknikker. Det har vi med stor succes gjort igennem mange år, og vi var i 2017 nomineret til "Årets smørrebrød/frokostrestaurant" af Den danske Spiseguide. I 2018 var det Danske Madanmeldere, der nominerede os til "Årets ret" i kategorien "Smørrebrød". I 2019 var vi igen nomineret til "Årets frokostrestaurant/smørrebrød" af Den danske Spiseguide.

I 2018 vandt vi titlen "Årets Sild", blandt mange af vores dygtige kollegaer; En hjemmelagret og modnet sild i egen lage.  

Vores smørrebrød er også meget populært som take away med afhentning i restauranten – take awaybestilling skal dog foretages inden kl 15 på afhentningsdagen, men kan afhentes frem til kl 19.00 (tirsdag til lørdag). For den helt unikke oplevelse anbefaler jeg, at du ledsager vores smørrebrød med vores eget øl fra Randers Bryghus, enten vores Marylins Kiss, der er en classic type eller Mortens JUL, som er en yderst behagelig Juleøl – og hvis man ikke er til alkoho,l så tilbyder vi vores egne lemonader og frugtsafte i flere varianter.

 

Velbekomme

 

Morten Nielsen

Deres vært.

 

 

 

 

Frokoståbent tirsdag til lørdag fra kl. 11-15

Vi anbefaler bordreservation for at gøre besøget så sikkert som muligt.   Vi har sørget for store borde og god plads mellem gæster der oversiger de lovmæssige krav væsentligt- for at gøre dit besøg så sikkert og trygt som muligt.

 

Du kan bestille bord online under bordbestilling eller på 98124860 - Kan også bestilles som take away online.

Ved ønske om at sidde i gårdhaven bedes dette anført i noter ved reservation.

 

Pr. stk. 69,- kr. - Undtaget jomfruhummer, hummersalat og sommerspecialitet.

Dagens 3 stykker efter køkkenchefens valg 175,- kr. - Skifter fra dag til dag og kan ikke byttes til andre stykker.

 

Tjenerne fortæller ved ankomst om dagens 3 udvalgte stykker.

 

Vælg selv stykker og følg priser oplyst ved hvert stykke.

 

 

 

Smørrebrød sensommer 2020 / Nyt menukort fra 6/10 2020

 

 

Silden

Gl.dags modnet sild i stikkelsbær. rødløg, sennep, stikkelsbær, tykmælk og sprøde løg.

 

Jomfruen

Stegt jomfruhummerhale. Basilikumscreme med tomat, knust avokado med basilikum, bagt tomat, og blå chips- jomfru i det grønne og blomster karse. 98,-

 

Rødspætten

Sprødstegt rødspættefilet. Persille remoulademed kapers og agurk, flager af kål, og friske urter.

 

Ægget

Smilende æg og håndpillede rejer. Små bagte tomater, frisk tomat, tomatmayo og karse.

 

Laksen

Varmrøget laks. Fennikel, peberrodscreme, agurk, dild og lakridskrummer.

 

Hummersalat

Salat af hummer, æble, aparges, friske urter, syltet blomkål, mango, citronmayo og mandler. 198,-

 

Kartoflen

Nye kartofler. Ærtepure, grønne tomater, rygeost, radis og bacon.

 

Kylle

Salat af Hopballe Mølle kyllinger med rodfrugt, honning og grov sennep. Majs, drueagurk og sprødt skind.

 

Svinet

Braiseret svinebryst. Hjertesalat, peberfrugt, cornichons, baconmayo og sprød svær.

 

Oksen

Grillet tyndsteg. Blomkålspure, blomme, broccolini, skalotteløg og sprøde løg.

 

Pulled Beef

Plukket okse af spidsbryst. Coleslaw- barbecue og blå chips.

 

Tataren

Letrørt tatar af okseinderlår. Rødbede, persillemayo, bønner, perleløg og jordskokker.

 

Osten

Vesterhavs ost fra Thise mejeri serveret med salat og urter med, solbær, oste smør og sommer blomster.

 

Sødt

”Hindbær snitte”, masser af friske bær, vanljecreme, hindbær kompot, linsedej og pistacienødder og tørret hindbær.

 

 

Garteau Marcel

Vores klassikere fra vores Franske konditor Fabien Chevreuil med 70% Valrhona chokolade

 

 

 

 

 

 

-SOMMER SPECIAL -

 

Luksus stjerneskud

Kogt og stegt rødspætte filet, brioche brød, krydret tomat mayo – håndpillede rejer og stenbidderrogn. 198,- tillæg ægte kaviar BEARII ROGN 15 G + 98,-

 


 

Covid-19 - En sikker oplevelse

Lidt om vores Lunch

Bestil online