"mens Mortens Kro for femte gang i træk kunne bryste sig af seks gafler. Den evigt stabile frokost, selskabs- og gourmetrestaurant imponerer til stadighed med et niveau, der med snart 25 år på bagen er enestående for ikke bare nordjysk men dansk gastronomi." Nordjyske Januar 2020 oversigt over årets anmeldelser af restauranter i Nordjylland.

 

Vi har sørget for store borde med god plads til andre gæster som væsentligt overstiger de lovmæssige krav sådan at besøg kan foregå trygt og sikkert med forkus på nydelsen i at blive serviceret med mad og drikke i skønne rammer. Vi anbefaler klart at bestille bord ind ankomst. Ved ønske om at sidde i gårdhaven bedes dette anført i noter på reservationen. Vi åbner onsdag den 20/5 ( aften åbent onsdag til lørdag i denne første fase af genbåbning) restauranten lukker kl 23.45 jævfr. lovgivningen for genåbning.

 

 

MAJ OG JUNI MÅNEDS TASTING MENU

 

1:Asparges suppe af hvide asparges med stykker af stegte hvide asparges, Jomfruhummer haler,

Ristet brioche brød, brøndkarse og sommertrøffel.

 

2.Stegte friske kammuslinger på pure af grønne ærter, blanquette sauce med vanilje, ægte kaviar   og skovsyre, kørvel og forårs blomster.

 

3.Tatar af nordjysk okse, revet tørret gåselever, syltede stikkelsbær, vild brøndkarse fra Nordjyske kilder, syltede stegte bøgehatte og støv af tørret tyttebær.

 

4.Skindstegt slethvar filet på grønne asparges, håndpillede rejer, slethvar glace på rødvin, dildolie, dild.

 

5.Sommerbuk fra herregårde marineret med granskud, serveret med vildt sauce med morkler, pure af rabarber, forårs blomster.

 

6.Udvalg af Franske oste fra vores 4 generations ostehandler Phillipe Olivier fra Bourlogne sur meer, som vi har handlet med siden 1997 – modnede og perfektionerede oste fra hele Frankrig, serveret fra ostevogn ved bordet, serveret med Fabien´s frugt og nøddebrød- danske radiser og syltede svedsker.

 

7.Fordessert. Sommerdrøm is - jordbær sorbet overtrukket med valrhona chokolade og pyntet med tørret jordbær.

 

Hoved dessert. Pavlova med mascapone vanilje creme, jordbær, jordbær suppe og rabarber kompot, knuste pistacer, bronze fennikel, hvid Valrhona signatur chokolade og små sommer blomster.

 

TASTING MENU

4 retter: 698 kr. / 5 retter: 798 kr. / 6 retter: 898 kr. / 7 retter: 998 kr.
A la carte: Forretter: 198 kr. Hovedret: 298 kr. Dessert/ost: 158 kr.

 

LEV LIVET PAKKE 
Champagne Veuve Clicquot Rose Brut til velkomst.

Tasting menu og tilhørende vinmenu samt Nespresso gourmet kaffe/ Nigiro the

med konditorens hjemmelavede sødt.
4 retter: 1298 kr. / 5 retter: 1498 kr. / 6 retter: 1698 kr. / 7 retter: 1898 kr.

 Tillæg for deluxe vinmenu ( minimu 4 kuverter samme retter til alle 300,- pr kuvert)

 

TILHØRENDE KLASSISK MORTENS KRO VINMENU
Pr. glas 138 kr. Vinmenu til 4 retter: 498 kr. / 5 retter: 598 kr. / 6 retter: 698 kr. / 7 retter: 798 kr.


VINMENU DE LUXE
Opgradér din vinmenu (for minimum 4 kuverter med samme menu):
Vinmenu de luxe til 4 retter: 798 kr. / 5 retter: 898 kr. / 6 retter: 998 kr. / 7 retter: 1098 kr.
Klassiske store vine.


SIGNATUR RETTER

KROENS HJEMMERØGEDE LAKS
: Trancheret ved bordet og serveret med grønne asparges, flødestuvet spinat med dild samt sennepsdressing og toast. 198 kr.

PLATEAU FRUITS DE MER: Hummer- og skaldyrsfad med frisk ½ hummer, 5 jomfruhummerhaler bagt med basilikum, 2 friske østers på is, 4 grillede kammuslinger, 2 krabbekløer, hvidvinsdampet blåmusling samt store ishavs pil-selv rejer. Serveret med citron, rørt creme fraiche, basilikum-mayonnaise, rødløgs-vinaigre, tomatiseret mayonnaise, toast og sprøde salater. Pr. kuvert: 598 kr. (min. 2 kuverter).

INDBAGT KALVEMØRBRAD: Indbagt dansk kalvemørbrad med spinat, skagenskinke og dijon, trancheret ved bordet og serveret med forårsgrønsager, hjemmelavet bearnaisesauce med basilikum og morkelsauce samt hjemmelavede pommes frites. Min. 2 kuverter af samme stykke kød (stegetid ca. 40 min.). Pr. kuvert: 498 kr. (min. 2 kuverter).

 

 

KOMBINER BESØG PÅ MORTENS KRO MED OPHOLD I VORES DELUXE SUITER PÅ 2 SAL

 

Opholds pakker

 

Overnatning med morgenmad                                                           2500,- for 2 personer

 

Gourmetophold

Champagne og appetitvækker, 5 retter årstidens tastingmenu med lækre vine,

tilpasset hver enkelt ret. Kaffe/the med 3 slags hjemmelavet sødt.

Overnatning i suite samt morgenmad serveret privat i suiten.         2298,- pr. person

                                                                                                           

Gourmet weekend med 2 overnatninger, 1 aften spisning, 1 frokost

Ankomst dagen:

Champagne og appetitvækker, 5 retter årstidens tastingmenu med lækre vine,

tilpasset hver enkelt ret. Kaffe/the med 3 slags hjemmelavet sødt.

Overnatning i suite samt morgenmad serveret privat i suiten.

Dag 2:

Mortens Lunch for 2 personer, 3 stykker smørrebrød og

1 Mortens Øl, eller 1 glas vin pr. person.

Overnatning i suite samt morgenmad serveret privat i suiten.         3345,- pr. person

 

Gourmet weekend med 2 overnatninger

Ankomst dagen:

Champagne og appetitvækker, 5 retter årstidens tastingmenu med lækre vine,

tilpasset hver enkelt ret. Kaffe/the med 3 slags hjemmelavet sødt.

Overnatning i suite samt morgenmad serveret privat i suiten.

Dag 2:

Overnatning i suite samt morgenmad serveret privat i suiten.         3098,- pr. person

                                                                                                           

Hverdags ophold mandag til torsdag

Cava og snacks serveret i suiten ved ankomst

4 retter fra årstidens tasting menu

Overnatning i suite samt morgenmad serveret privat i suiten.         1298,- pr. person

 

Hverdags ferie med 2 overnatninger, 1 aften spisning, 1 frokost   mandag til torsdag

Ankomst dagen:

Cava og snacks serveret i suiten ved ankomst

4 retter fra årstidens tasting menu

Overnatning i suite samt morgenmad serveret privat i suiten.                                                    

Dag 2:

Mortens Lunch for 2 personer, 3 stykker smørrebrød og

1 Mortens Øl, eller 1 glas vin pr. person.

Overnatning i suite samt morgenmad serveret privat i suiten.         2345,- pr. person

 

Hverdags ferie med 2 overnatninger     mandag til torsdag

Ankomst dagen:

Cava og snacks serveret i suiten ved ankomst

4 retter fra årstidens tasting menu

Overnatning i suite samt morgenmad serveret privat i suiten.                                                    

Dag 2:

Overnatning i suite samt morgenmad serveret privat i suiten.         2098,- pr. person

 

Romantisk gourmet

1/1 fl. champagne Moet rose og snacks serveres i suiten ved ankomst

Private dining i suiten med

Velkomst drink * og appetizer,

5 retter årstidens tasting menu

Lækker vinmenu, med vine tilpasset hver enkelt ret.

Kaffe/the med 3 slags hjemmelavet sødt.

Ild i pejsen og romantisk musik på playlisten.

Overnatning samt Morgenmad de luxe serveret i suiten.                 3298,- pr. person

Se her