MENUKORT
Her finder du vores udvalg af menuer
Vi forventer at åbne igen den 6/5 2021
i løbet af april vil vi offentligøre menu
FORÅRETS TASTING MENU
FORRET 1
Ærtesuppe af frisk bælgede grønne ærter serveret med nye kartofler pocheret i
smør med ægte white sturgeron kaviar, letrøget frisk kammusling og kyllingeskind.
FORRET 2
Store hvide asparges med krebinet af Læsø jomfruhummer, sauce Hollandaise, hummer sirup,
forårsblomster og friteret skozone rod.
FORRET 3
Tatar af nordjysk okse i tyndeskiver med konfiteret, lokal øko æg med citron og szechuan peber,
stenbiderrogn, karse, østers vinaigrette og syltede små beder.
FORRET 4/HOVEDRET 1
Skindstegt Pighvarfilet med grillet grønne asparges, glaserede små løg.
Pighvar sauce kogt med portvin og rødvin, pisket med smør.
HOVEDRET 2
Lynstegt nordjysk kalvemedaljon af mørbrad serveret med nye gulerødder
med top samt cremet morkel sauce.
OSTE
Aftenens udvalg af franske ostespecialiteter fra Philippe Olivier Fromagerie i Boulogne sur mer.
Præsenteret ved bordet fra ostevogn. Mange forskellige oste, serveres med Fabiens hjemmebagte frugt og nøddebrød samt
Friske radisser med top.
TASTING DESSERT
2 serveringer ved konditor Fabian Chevreuil
For-dessert: Klassisk Fløderand af Thise økofløde og vanilje
serveret med rabarber suppe.
Hoveddessert:
Hvid chokolade bûche med rabarber grenache, lyserøde
marengskys, forårsblomster, pistacie sprongecake stykker og skovsyre.
Chef Morten Nielsen
Køkkenchef Thanh Mølgaard
Konditor: Fabien Chevreuil
LEV LIVET PAKKE
Champagne Veuve Clicquot Vintage 2008 til velkomst.
Tasting/Vegetar menu med tilhørende vinmenu
Nespresso gourmet kaffe/ Nigiro the med konditorens hjemmelavet sødt.
4 retter: 1298,- / 5 retter: 1498,- / 6 retter: 1698,- / 7 retter: 1898,-
Tillæg for opgradering til deluxe vinmenu,
(Minimum 4 kuverter samme retter til alle 400,- + 100 kr. pr. ekstra ret ud over 4.)
SIGNATUR RETTER
HVIDE ASPARGES
250 gram store hvide asparges serveret med sauce Hollandaise,
friske urter, håndpillede rejer og forårsblomster. 298,-
HUMMERSALAT
Mortens Kros klassiker med friskkogt hummer, rørt ved bordet.
Avokado, jordbær, basilikum pure, bagt tomat, syltet fennikel og små salater.
398,-
KROENS HJEMMERØGET LAKS
Kroens hjemmerøgede laks, trancheret ved bordet serveret med grønne asparges, sød senneps sauce, friske urter og toast. 198,-
Tilkøb: 30 gram White Sturgeron kaviar. 498,-
Passer fint til 2 kuverter, som lidt ekstra lækkert til asparges, laks eller hummer retterne.
STEGT OKSEKOTELET
Helstegt Oksekotelet stegt med løg og timian trancheret ved bordet og serveret med hjemmelavet Bearnaise samt morkel sauce.
Nye kartofler og forårets grønsager.
Min. 2 kuverter af samme stykke kød (stegetid 30-40 min.).
Pr. kuvert 398 kr.
VALRHONA CHOKOLADE SKY
Valrhona chokolade sky med kerne af blød karamel serveret med friske bær samt kirsebær sirup. 168,-
Opholds pakker
Overnatning med morgenmad 2500,- for 2 personer
Gourmetophold
Champagne og appetitvækker, 5 retter årstidens tastingmenu med lækre vine,
tilpasset hver enkelt ret. Kaffe/the med 3 slags hjemmelavet sødt.
Overnatning i suite samt morgenmad serveret privat i suiten. 2498,- pr. person
Gourmet weekend med 2 overnatninger, 1 aften spisning, 1 frokost
Ankomst dagen:
Champagne og appetitvækker, 5 retter årstidens tastingmenu med lækre vine,
tilpasset hver enkelt ret. Kaffe/the med 3 slags hjemmelavet sødt.
Overnatning i suite samt morgenmad serveret privat i suiten.
Dag 2:
Mortens Lunch for 2 personer, 3 stykker smørrebrød og
1 Mortens Øl, eller 1 glas vin pr. person.
Overnatning i suite samt morgenmad serveret privat i suiten. 3545,- pr. person
Gourmet weekend med 2 overnatninger
Ankomst dagen:
Champagne og appetitvækker, 5 retter årstidens tastingmenu med lækre vine,
tilpasset hver enkelt ret. Kaffe/the med 3 slags hjemmelavet sødt.
Overnatning i suite samt morgenmad serveret privat i suiten.
Dag 2:
Overnatning i suite samt morgenmad serveret privat i suiten. 3298,- pr. person
Romantisk gourmet
1/1 fl. champagne Moet rose og snacks serveres i suiten ved ankomst
Private dining i suiten med
Velkomst drink * og appetizer,
5 retter årstidens tasting menu
Lækker vinmenu, med vine tilpasset hver enkelt ret.
Kaffe/the med 3 slags hjemmelavet sødt.
Ild i pejsen og romantisk musik på playlisten.
Overnatning samt Morgenmad de luxe serveret i suiten. 3498,- pr. person
ULTIMATE OPHOLD MORTENS KRO SUITE.
1/1 fl. Champagne Dom Perignon vintage 2008 Serveres i suiten med 30 g ægte kaviar white surgeon med tilbehør.
7 retters tasting menu serveres i restauranten med champagne velkomst - samt 7 retters deluxe vinmenu afsluttende Nespresso gourmet kaffe/Nigiro luxury The med konditorens søde sager.
overnatning i suite på 2 sal over restaurant med alle moderne faciliteter- Kokkens frisklavede morgenmad serveret i suiten efter aftale mellem kl 8-10.
4198,- pr person ved minimum 2 personer i suiten.
Privat transfere til og fra lufthavn-banegård etc.