APRIL-MAJ TASTING MENU Serveres fra den 23/4

 

FORRET 1

Hvide asparges pyntet med stenbiderrogn, røget kammusling -asparges sifon- sprød gris, små salater og skovsyre.

 

FORRET 2

Ceviche af jomfruhummer serveret med kompresseret agurker-frisk bælgede ærter samt fynsk rygeost – varm hummer tomat bouillion med grønne urter.

 

FORRET 3

Tatar af nordjysk okse serveret med syltede stikkelsbær, konfiteret æggeblomme med hyben rose, tyttebær støv, tørret revet gåselever, forårs blomster og grønne skud.

 

FORRET 4 HOVEDRET 1

Skindstegt slethvar filet glaseret med reduktion af rødvin og portvin serveret med spinat ”otto” med bygkorn fra Aurion Hjørring- flager af vesterhavs ost-brændte forårs løg, sauce af brunede slethvar ben med rødvin og portvin.

 

Kompresseret vand melon med syrlig hvid chokolade- hyldeblomst gele og skovsyre.

 

HOVEDRET 2

Helstegt dansk oksemørbrad trancheret ved bordet serveret med 2 sauce – morklersauce samt legeret sauce med kørvel og basilikum. Marvpiber serveret med persille salat, med brioche krummer, tørret kylling skind og piske cremefraiche.

 

OSTE

Aftenens udvalg af franske ostespecialiteter fra Philippe Olivier Fromagerie i Boulogne-sur-Mer, præsenteret ved bordet: mange forskellige oste serveret med hjemmebagt frugtbrød og radiser i ”jord”.

 

PRE DESSERT

Yougurt mousse på makron bund med rabarber gele

 

DESSERT

Rabarber fra Dybvad i sorbet og iscreme med vanilje – Macarons med rabarber pure.

Candyfloss-tørret rabarber og flager af signatur chokolade og forårs blomster.

 

 

TASTING MENU

4 retter: 648 kr. / 5 retter: 748 kr. / 6 retter: 798 kr. / 7 retter: 848 kr.

A la carte: Forretter: 178 kr. Hovedret: 298 kr. Dessert/Oste: 138 kr. (3 retter: 598 kr.)

 

TILHØRENDE KLASSISK MORTENS KRO VINMENU: Pr. glas 118 kr.

Vinmenu til 3 retter: 354 kr. / 4 retter: 472 kr. / 5 retter: 590 kr. / 6 retter: 698 kr. / 7 retter: 798 kr.

 

VINMENU DE LUXE

Opgradér din vinmenu (for minimum 4 kuverter med samme menu):

Vinmenu de luxe til 4 retter: 698 kr. / 5 retter: 798 kr. / 6 retter: 898 kr. / 7 retter: 998 kr.

Klassiske store vine.

 

 

NYDELSESPAKKE

Champagne Ruinart Brut til velkomst. Tasting menu og tilhørende vinmenu samt Nespresso gourmet kaffe/ Nigiro the med konditorens hjemmelavede sødt.

4 retter: 1298 kr. / 5 retter: 1498 kr. /6 retter: 1598 kr. / 7 retter: 1698 kr.

 

HVERDAGSPAKKEN

Serveres mandag-torsdag

Spansk cava brut til velkomst og appetizer

4-retters tasting menu serveret med

3 glas hverdagsvin. Pr. kuvert: 798 kr.

 

 

SIGNATUR-RETTER

 

HUMMERSALAT: Salat af 1/2 friskkogt hummer rørt ved bordet, hjemmelavet tomatpuré, basilikumpure, avokado,agurk, bagt tomat, mayonnaise, urter og

små salater serveret med toast. 398 kr.

 

KROENS HJEMMERØGEDE LAKS: Trancheret ved bordet og serveret med sauterede grønne asparges med dild samt sennepsdressing og toast. 198 kr.

 

PLATEAU FRUITS DE MER: Hummer- og skaldyrsfad med frisk hummer, jomfruhummer bagt med basilikum, friske østers på is, grillet kammusling og hvidvinsdampet blåmusling. Serveret med citron, rørt crème fraiche, basilikum-mayonnaise, rødløgs-vinaigre, tomatiseret mayonnaise, toast og sprøde salater. Pr. kuvert: 598 kr. (min. 2 kuverter).

INDBAGT KALVEMØRBRAD WELLINGTON: Indbagt dansk kalvemørbrad med Skagenskinke, spinat og dijon,  trancheret ved bordet og serveret med forårsgrønsager, hjemmelavet bearnaisesauce og morkelsauce samt hjemmelavede pommes frites. Min. 2 kuverter af samme stykke kød (stegetid ca. 40 min.). Pr. kuvert: 398 kr. (min. 2 kuverter).

 

Pocheret vestkyst Pighvar- fileteret ved bordet- serveret med bundt af hvide asparges, frisk pillede rejer- grønne urter samt klassisk sauce hollandaise og forårs grønsager. Pr kuvert 498,-

 

Konditorens Signatur dessert

Rabarber tærte- brændt med marengs serveret med hyldeblomst

 

Se her