Boutique hotel

 

Konceptet boutique hotel kom frem i USA og England i 1980’erne. Dengang blev et sådant hotel kaldet for et designerhotel eller livsstilshotel. Et boutique hotel har nogle kendetegnende træk, som gør det til en oplevelse at bo på det. Det særlige ved et boutique hotel er dets design, luksuriøse indretning, personlige service, mindre størrelse og et tydeligt gennemgående tema. Vi må indrømme, at vi hos Mortens Kro ikke markedsfører os som et boutique hotel. Der er faktisk mange, der mener, at konceptet er på tilbagetog. Men når du sætter dig ind i de ting, Mortens Kro tilbyder, så kan du se, at beskrivelsen passer til os.

 

Vil du gerne indlogere dig på et hotel, hvor luksus og eksklusivitet styrer, den måde opholdet forløber på? Så er Mortens Kro i Aalborg et oplagt valg. Vores suiter ligger på 2. sal over Mortens Kro. Vores målsætning har været at overføre vores mangeårig drøm om at bringe vores stil, personlighed og service til vores ambitiøse hoteldrift. Du kan booke dit hotelophold hos os her på hjemmesiden. Vores suiter er på 86 kvm og 112 kvm og har rigelig med plads til op til 4 overnattende gæster. Vores målgruppe er kræsne gæster som dig, der forstår, at en luksussuite er en glimrende genvej til en god nattesøvn.

 

Mortens Kro – En boutique hotel med fokus på indretning og service

 

Vores suiter er indrettet stilfuldt. De bærer præg af moderne trends inden for boligindretning og interiør. For at sikre at din søde søvne ikke forstyrres, er suiterne inddelt i 2 separate soveværelser. Det giver den fred og ro, der skal til for, at du kan hvile dig fuldt ud. Vi har valgt at udstyre suiterne med en moderne skandinavisk boligindretning fra bland andet Aalborgvirksomheden SACKit, Gunilla Allard fra Lammhults, Verner Phanton, Phillips HUE, Kylie Minouge At HOME og meget mere. Det er vores ønske, at du nyder det bedste fra Nordjylland og hele verden på én gang.

 

Vores service omfatter morgenmad i suiterne, så du ikke behøver at forlade dit soveværelse. Vi tilbyder også roomservice i restaurantens åbningstid, P-service, lufthavns transfer, vask og renseriservice, 24 timers reception, turndown service samt butler service.

 

Book bord eller suite her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: +45 98 12 48 60.

Du må også gerne skrive til os på mail: Karina@mortenskro.dk