JULEAFTEN- JULEOPHOLD
JULEAFTEN
Hold juleaften på Mortens kro – vi har gennem årene oplevet en stigende interesse for at spise julemiddag på Kroen og holder i år ekseptionelt åben for julemiddagsspisning den 24/12 2025
Juletræet er pyntet af Blomster kunstner Jonas Jensen og man kan frit deltage i dans om jule træet efter desserten – efter dansen slutter vi af med Konditorens Franske Bouce de Noel og baren er åben til kl 24.00
Ankomst kl 17-18.00
3 Appetizers serveret med
1 glas Champagne Moet & Chandon grand vintage
Forret: Pandestegt pighvar filet i tartelet med Læsø jomfruhummer og hummer sauce med tomat og cognac vinter urter og vinter trøffel.
Hovedret: Klasssik jule andesteg serveret med fyldte æbler, rødkål, asparges kartofler, brunede kartofler, ande skysauce og kartoffel chips. ( Hovedret bydes 2. Gange)
Dessert: Valrhona ivoire chokolade kugle fyldt med ris a la mande – serveret med lun kirsebær sauce.
Konditor Fabien Chevreuils: Bouche Noel – klassisk fransk jule roulade
Frit valg af kaffe/the
Julemiddag med appetizers- champagne, klassisk vinmenu samt kaffe/the og sødt
Lille julegave. Pris pr kuvert. 1798,- / Opgradering til de luxevinmenu + 398 pr kuvert.
Book bord ved fælles bord eller ved eget bord.
Jule aften ophold
Indtjekning i Luksus suite fra kl 15 den 23/12
Ankomst den 23/12 udtjekning den 25/12
Middag den 23/12 3 retters tasting menu ( uden drikkevare)
Middag den 24/12 3 retter med champagne og vinmenu.
Kokkens frisklavede Morgen mad serveres i suiten begge dag mellem kkl 8 og 10
Pris: 6998,-
I penthouse spa suite + 1000 kr.
JULEAFTEN- JULEOPHOLD
Onsdag d. 24. december 2025
Tidspunkt
Kl. 17:00 - 00:00
Billetpris: 1.798 - 7998
Valgmuligheder
Pris0kr.
