JULEOPHOLD 23-25/12

JULEAFTEN

 

Hold juleaften på Mortens kro – vi har gennem årene oplevet en stigende interesse for at spise julemiddag på Kroen og holder i år ekseptionelt åben for julemiddagsspisning for ophold i Luksus suite.

 

Juletræet er pyntet af Blomster kunstner Jonas Jensen og man kan frit deltage i dans om jule træet efter desserten – efter dansen slutter vi af med Konditorens Franske Bouce de Noel og baren er åben til kl 24.00

 

3 Appetizers serveret med

1 glas Champagne Moet & Chandon grand vintage

 

Forret: Pandestegt pighvar filet i tartelet med Læsø jomfruhummer og hummer sauce med tomat og cognac vinter urter og vinter trøffel.

 

Hovedret: Klasssik jule andesteg serveret med fyldte æbler, rødkål, asparges kartofler, brunede kartofler, ande skysauce og kartoffel chips. ( Hovedret bydes 2. Gange)

 

Dessert: Valrhona ivoire chokolade kugle fyldt med ris a la mande – serveret med lun kirsebær sauce.

 

Konditor Fabien Chevreuils: Bouche Noel – klassisk fransk jule roulade

Frit valg af kaffe/the

 

Jule aften ophold

Indtjekning i Luksus suite fra kl 15 den 23/12

Ankomst den 23/12 udtjekning den 25/12

Middag den 23/12 3 retters tasting menu ( uden drikkevare)

Middag den 24/12 3 retter med champagne og vinmenu.

Kokkens frisklavede Morgen mad serveres i suiten begge dag mellem kkl 8 og 10

Pris: 6998,-

I penthouse spa suite + 1000 kr.

JULEOPHOLD 23-25/12

Onsdag d. 24. december 2025

Tidspunkt

Kl. 17:00 - 00:00

Billetpris: 13.996 - 15996

Valgmuligheder

Pris0kr.

JULEOPHOLD 23-25/12