MORTENS AFTEN Onsdag den 10/11 fra kl 18.00
En stolt tradition på Mortens Kro er MORTENS AFTEN – og det ligger både i navnet men også i den historie at Mortens kro åbnede dørende første gang netop Mortens Aften den 10/11 1997 i små lokaler i Algade – hvor frisk slagtede gæs fra Vitskøl kloster bliver kørt ind til åbnings aftenen. En tradition vi har hold ved lige siden.
MENU
Forret
Hjemmerøget laks, jordskokke creme, white sturgeon kaviar, dild olie, peberodscreme og små salater.
Hovedret
Stegt dansk frilandsand fyldt med svedsker, æbler og timian serveret med skysauce, glaseret rødkål, syltede tyttebær og brunede kartofler, kartoffel chips.
Desset
Hvid chokoladekvæde fyldt med kvæde kompot og makron. Pyntet med tørret æble, marengs og pure.
3 retters menu med appetizer Pris pr. Person 598,-.
Champagne Moet & Chandon grand vintage brut rose 2013
3 retters menu med 3 glas vinmenu Pris pr. Person 1098,-.
BORDRESERVATION:
Køb billet via vores hjemmeside,
Under afhentningstidspunkt, noteres det tidspunkt, man ønsker at reservere bord til. Mellem Kl.18.00 & 19.00
MORTENS AFTEN Onsdag den 10/11 fra kl 18.00
10. november 2021
Tidspunkt
Kl. 18:00 - 23:00
Placering
Mortens Kro -Mølleå 2-9000 Aalborg