SMAG PÅ EFTERÅRS FERIEN
I mange år har SMAG PÅ EFTERÅRS FERIENværet et sikkert hit
for mange familier med børn og unge mennesker i UGE 42
Desværre er det ikke muligt at gennemføre arrangementet i år
pga. Covid 19 restriktioner.
UDSOLGT MANDAG
Som alternativ tilbyder vi
3 retters efterårs tasting menu med
APPETIZER
Hjemmebagt biodynamisk brød og smør fra Aabybro
FORRET:
Brødstegt slethvar filet med ”otto” af blomkål- syrnet spidskål- serveret med cremet sauce af fjordens muslinger, flager af kål- samt friteret blå kartoffel.
HOVEDRET:
Dansk dyrekølle fra Thy National park, cremet vildtsky sauce med peber, svampe og portvin, pure af kvæder med enebær og syltede hyben samt efterårsgrønt.
TASTING DESSERT
ved konditor Fabian Chevreuil
Carpaccio af conferance pære i karamelmarinade, serveret med drys af knuste karamelliserede mandler, hyldebær sirup, profiterols med vaniljeiscreme og lun valrhona chokoladesauce med skumfiduser.
Stærk begrænset antal pladser
Voksen 398,-
Børn under 12 år for samme menu for 198,-
Mandag UDSOLGT
TIRSDAG 13 og ONSDAG 14 oktober 2020
Bordbestiling mellem kl 17-19.00
Kun mod køb af billet.
Vælg leveringsdag og tidspunkt som bordbestilling.
SMAG PÅ EFTERÅRS FERIEN
Mandag d. 12. oktober 2020 til onsdag d. 14. oktober 2020
Tidspunkt
Kl. 17:00 - 19:00
