Frokost Aalborg

 

Har du lyst til at spise ude sammen med en ven, kollega eller kæreste? Besøger du Aalborg og kunne tænke dig at spise frokost i Aalborg? Har dit firma udenbys eller udenlandske besøgende? Så er Mortens Kro en fremragende restaurant, hvor I kan spise frokost i Aalborg. Mortes Kro er velkendt for sit smørrebrød. I tidens løb har vi fået mange anerkendelser for vores lækre smørrebrød. Du kan læse mere om dem her på hjemmeside. Du kan også booke bord eller bestille frokost som take away.

 

Mortens Kro byder på moderne smørrebrød i mange varianter. Vi viser respekt for de klassiske danske smørrebrødstraditioner, men vi har også fortolket og videreudviklet dem ved hjælp af moderne teknikker. Det har vi gjort med stor succes igennem mange år. Vores smørrebrød er meget populært som take away til afhentning i restauranten inden kl. 15.00 på afhentningsdagen. Det er også en god måde at nyde frokost i Aalborg. Vi anbefaler dog, at du ikke snyder dig for den hyggelige stemning, der er på restauranten. Hvis du bestiller bord her på hjemmesiden, så kan du glæde dig til en helt enestående oplevelse.

 

Frokost i Aalborg? Der er mange grunde til at vælge Mortens Kro

 

Hos Mortens Kro har vi specialiseret os i smørrebrød. Hos os har du mere end 10 forskellige smørrebrød at vælge imellem. Vi serverer klassikerne med sild, æg, laks, rødspætte og ost. Du kan læse mere om det enkelte smørrebrød her på hjemmesiden, men det der er nyskabende er vores tilgang til tilberedelsen af smørrebrød. Vores råvarer er nogle af de bedste, man kan skaffe i kongeriget. Så din frokost i Aalborg kan vise sig at være en enestående oplevelse, hvis du vælger at bestille det hos os.

 

Vi har et koncept, som vi synes, du vil kunne lide. Det går ud på, at køkkenchefens vælger tre stykker smørrebrød, som bliver dagens 3 stykker. Vi skifter valgmulighederne hver dag og du kan bestille dem til en fast pris på 175 kr. Tjenerne fortæller ved ankomst om dagens 3 udvalgte stykker.

 

Book bord eller suite her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: +45 98 12 48 60.

Du må også gerne skrive til os på mail: Karina@mortenskro.dk