Gourmet restaurant Aalborg – En unik nydelse

 

Hvis du søger efter en gourmet restaurant Aalborg som gang på gang indbyder til suveræne smagsoplevelser, så kan du stoppe din søgen. Hos Mortens Kro har vi dig som gæst, samt den gode smag i højsædet.

 

Vi er en centralt placeret gourmet restaurant Aalborg, som hver dag gør os umage for at skabe gode og unikke oplevelser i gastronomiens verden, for alle vores gæster.

 

Hos os starter oplevelsen i det øjeblik du træder ind ad døren. Her bliver du taget godt imod af en af vore professionelle og servicemindede tjenere.

 

Jeres tjener vil være hos jer løbende gennem hele aftenen og står til hver en tid klar til at vejlede jer i valg af mad og drikkevarer samt ved spørgsmål i øvrigt. Alle vore tjenere er naturligvis godt sat ind i vores menu og kan ud fra dit valg fra menuen bidrage med vejledning i, hvilken vin eller andre læskende drikke du bør vælge til hver enkelt ret.

 

Hver enkelt ret præsenteres selvfølgelig med hver sin sirlig lille historiefortælling til. Hver enkelt ret er nemlig nøje sammensat af vores dygtige team af kokke. Der er dermed en mening med hver enkelt ingrediens. Det mener vi er den rette indstilling at have som gourmet restaurant Aalborg.

 

Gourmet restaurant Aalborg med mulighed for overnatning

 

Når du glad og mæt går fra borde kan du naturligvis gå ud i Aalborgs gader for enten at finde hjem eller gå videre for en drink. Du kan dog også vælge at booke en overnatning hos os.

 

Dermed er der ingen undskyldning for ikke at nyde aftenen fuldt ud, for ingen skal køre hjem og sengen er altid inden for rækkevidde.

Hvis du vælger at overnatte hos os, så indlogeres du i en af vores luksuriøse suiter hvor du finder alt du har behov for og mere til. Alle suiter har eksempelvis eget spabad samt en privat terrasse.

 

Book bord eller suite her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: +45 98 12 48 60. Du må også gerne skrive til os på mail: Karina@mortenskro.dk