Gourmetophold Jylland

 

Kan man tage på gourmetophold i Jylland? Det kan være, at der er nogle, der tvivler på, at der er mulighed for et gourmetophold i Jylland. Mange har den forestilling, at et gourmetophold i Jylland ikke er noget, jyske hoteller tilbyder. Men du ved allerede, at det ikke alene er muligt, men også, at Mortens Kro tilbyder gourmetophold i Jylland, mere præcist i Aalborg, som er Nordjyllands hovedstad. Du kan nemt booke dine overnatninger og gourmet forplejning her på hjemmesiden.

 

Mortens Kro er i tidens løb blevet kåret mange gange af adskillige madanmeldere, som har rost vores restaurants tårnhøje niveau. I næsten 25 år har vi forstået at forny os og vores menu. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af de ingredienser, der indgår i vores lækre retter. For os er det også vigtigt, at vores retter indeholder råvarer, der er blevet dyrket og produceret i Nordjylland. Det gælder for fisk, oksekød, svinekød, skaldyr og grønsager. Vores tilgang til madlavning er aldrig rutinepræget. Vi holder os aldrig tilbage fra at eksperimentere med nye og spændende ingredienser. Vores mål er at tilbyde vores gæster lækker mad, som også er nyskabende gastronomi.

 

Gourmetophold i Jylland? Valget falder altid på Mortens Kro

 

Der er mange grunde til, at vores gæster på gourmetophold vender tilbage igen og igen. Du kan vælge mellem 4 forskellige former for gourmetophold. Det kan være en enkelt overnatning med en formidabel gourmet middag og udsøgt morgenmad serveret i din suite. Hvis du vælger at booke 2 overnatninger, så er frokost inkluderet i prisen.

 

En romantisk ophold er også en mulighed, hvor du og din bedre halvdel får serveret champagne Moet rose og snacks i suiten ved ankomst. I får jeres private dining i suiten med egen kok/tjener. Menuen består af vores 5-retter årstidens tasting menu, en lækker vinmenu, kaffe/the og dessert. Vi sørger for ild i pejsen og romantisk musik på playlisten. Den følgende dag får I serveret morgenmad i jeres suite. Her på hjemmesiden kan du læse om, hvad vi kalder vore ultimate ophold på Mortens Kro.

 

Book bord eller suite her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: +45 98 12 48 60.

Du må også gerne skrive til os på mail: Karina@mortenskro.dk