Hotel Aalborg

 

Måske bor du på Sjælland eller Fyn og har tænkt dig at bo på hotel i Aalborg. Det kan meget vel være, at du bor i Jylland, men vil gerne besøge Nordjylland. Mortens Kro er et hotel i Aalborg, som i den grad kan leve op til de forventninger, du har til et hotel i Aalborg. Her på hjemmesiden kan du booke en eller flere overnatninger på Mortens Kro i en af vores luksussuiter.

 

Vores suiter henvender sig til turister og kræsne rejsende, der ønsker at bo bedre end hjemme. Du kan vælge mellem suiter på 86 kvm og 112 kvm. Som du kan høre, er der tale om rummelige suiter med rigelig plads til op til 4 overnattende gæster. Vi har lagt mange kræfter i at indrette vores moderne suiter stilfuldt. De afspejler Nordjyllands stil og design, men bærer også præg af de internationale tendenser inden for boligindretning og interiør. For at sikre at din søde søvne ikke forstyrres, er suiterne inddelt i 2 separate soveværelser. Vi er ret sikre på, at vores suiter sagtens kan overgå dine forventninger til et hotel i Aalborg.

 

Mortens Kro – Meget mere end blot et hotel i Aalborg

 

Alle vores suiter har solrige terrasser med udsigt til hyggelige gårdhaver og byens vartegn. Du kan vælge at solbade eller nyde den friske brise, der kommer fra Limfjorden. Vi har valgt at udstyre suiterne med en moderne skandinavisk boligindretning fra blandt andet Aalborgvirksomheden SACKit, Gunilla Allard fra Lammhults, Verner Phanton, Phillips HUE, Kylie Minouge At HOME og meget mere. Det er vores ønske, at du nyder det bedste fra Nordjylland og hele verden på én gang.

 

Hver morgen bliver du serveret vores lækre morgenmad i din suite. Det er fordi forkælelse har ingen grænser hos os. På Mortens Kro tror vi fuldt og fast på, at et luksusophold er noget alle vores gæster har krav på. Vi tilbyder roomservice i restaurantens åbningstid, P-service, lufthavns transfer, vask og renseriservice, turndown service samt butler service. Valgmulighederne er mange hos os, fordi dit ophold har stor betydning for os. Det er vigtigt for os, at du føler, at vi går den ekstra mil for din skyld.

 

Book bord eller suite her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: +45 98 12 48 60.

Du må også gerne skrive til os på mail: Karina@mortenskro.dk