Hotelophold med spa

 

Hvis du søger efter et hotelophold med spa, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Mortens Kro tilbyder vi nemlig lige netop luksuriøse hotelophold med spa.

 

Hos os er du som vores gæst i centrum. Vi ønsker at gå den ekstra mil for at du og dine medrejsende får det bedst mulige hotelophold med spa hos os.

 

Som en lille ekstra service tilbyder vi eksempelvis at hente jer på Aalborg station eller i Aalborg lufthavn. Her vil vores chauffør stå klar når i ankommer, til at tage godt imod jer og kører jer til vores hotel i hjertet af Aalborg.

 

Hos Mortens Kro indlogeres i altid i en af vore skandinavisk indrettede suiter. Her er der plads og ro til at i bare kan være jer selv. I hver suite er der installeret et spabad som står til fri afbenyttelse under hele jeres hotelophold med spa.

 

Hotelophold med spa og store kulinariske oplevelser

 

Om aftenen når sulten melder sig, så sæt kursen mod vores restaurant. Her står vi klar til at sørge for, at i og jeres smagsløg får en smagfuld aften med god service, læskende drikke og god mad. Vi skal i al fald nok gøre vores for, at i ikke går sulten fra bordet.

 

Herefter kan i slentre en tur ud i Aalborgs hyggelige gader eller gå tilbage til jeres suite hvor i kan indtage spabadet igen eller nyde en kølig drik fra minibaren på jeres private terrasse. Herfra kan i se en række af Aalborgs vartegn. På de klare aftener venter der jer et virkeligt smukt syn når månen og alverdens stjerner dukker op en efter en. Hos Mortens Kro ser vi frem til at byde jer velkommen til jeres hotelophold med spa hos os.

 

Book bord eller suite her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: +45 98 12 48 60. Du må også gerne skrive til os på mail: Karina@mortenskro.dk