Julefrokost Aalborg

 

Den tid af året er kommet, hvor din virksomhed skal tage stilling til det store spørgsmål – hvor skal firmaet holde sin julefrokost i år? Det er glædeligt, at du har fundet frem til Mortens Kros hjemmeside, for hos os er du garanteret en julefrokost i Aalborg uden sidestykke. På Mortens Kro gør vi det nemt for dig, fordi vi har tre forskellige menuforslag i nogle lækre omgivelser.

 

Hos Mortens Kro har vi en lang tradition for at afholde og afvikle vellykkede julefrokoster på vores hyggelige restaurant. Det kan meget vel være, at I har haft nogle dårlige oplevelser i de foregående år. Sandsynligvis levede de valgte fysiske rammer ikke op til de forventninger, I havde til jeres julefrokost i Aalborg. Muligvis var det maden eller musikken, der trak stemningen ned. Derfor er det også på høje tid, at firmaet finder det rette sted, hvor jeres julefrokost i Aalborg kan holdes. Det er selvfølgelig Mortens Kro.

 

Hold jeres julefrokost i Aalborg på Mortens Kro

 

Hvis du vælger at holde dit firmas julefrokost hos os, så er der tre menuforslag, du kan vælge imellem. Vi har vores klassiske julepakke, som blandt andet består af velkomstdrinks og 4 appetitvækker. Dette menuforslag inkluderer også en 4-retters menu, som indbefatter kroens hjemmerøgede laks, små salater, konfiteret landand samt langtids stegt oksefilet serveret med klassisk hjemmelavet bearnaisesauce.

 

Hvis I vælger vores populære julepakke, så får I serveret spansk cava brut rose med appetitvækker. Denne menu består af en 4-retters tasting menu fra vores årstidens tasting menu. Dette omfatter frisk Vesterhavs fisk, Læsø jomfruhummer, dansk kalvemørbrad samt konditor Fabien Chevreuils tasting dessert og vin.

 

Hvis det I kunne tænke jer er at forkæle jeres medarbejdere efter et år med flotte resultater, så kan I se frem til julemandens nydelses pakke. Gourmet og luksus er de to ord, der bedst skildrer, hvad I har i vente. I får champagne Veuve Clicqout Brut Rose til velkomst med appetitvækker. En 5 eller 6-retters tasting menu, dessert og fremragende vin. Live musik sørger vi selvfølgelig også for. Kig nærmere på dine muligheder i de følgende år: 2021, 2022, 2023, 2024, 2025 og 2026.

 

Book bord eller suite her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: +45 98 12 48 60.

Du må også gerne skrive til os på mail: Karina@mortenskro.dk