Luksus spaophold

 

Hvis du søger et luksus spaophold hvor der er skruet op for selvforkælelse og gode smagsoplevelser samlet i ét ophold hos os på Mortens Kro.

 

Når du tager på luksus spaophold hos os ankommer du altid med stil. Vores chauffør står nemlig klar til at hente dig i Aalborg lufthavn eller på Aalborg banegård. Men skulle du ønske at køre turen fra hjemmeadressen til vores hotel i hjertet af Aalborg, Så er der naturligvis også mulighed for dette.

 

Vi gør en dyd ud af at sikre, at du og din partner får det bedst mulige luksus spaophold hos os. Derfor kan i også se frem til at blive indlogeret i jeres helt egen suite. Her er der rigeligt med plads til udfoldelse, afslapning og ikke mindst selvforkælelse.

 

Luksus spaophold med egen suite og eget spabad

 

Når i er på et luksus spaophold på Mortens Kro, så sørger vi naturligvis for at minibaren er fyldt op og at der er et spabad til fri afbenyttelse i suiten. Desuden har vi stillet en række hår- og velvære produkter frem så i er helt klar til et luksus spaophold hos os.

 

Når dagen går på hæld, byder vores team af passionerede kokke og tjenere indenfor i vores hyggelige restaurant. Her venter der jer en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Skulle i ønske at være i lidt mere private rammer, så har i ligeledes mulighed for at spise jeres middag i jeres egen suite.

 

Efter en dag fyldt med selvforkælelse og god mad og drikke på jeres luksus spaophold, er det tid til at overgive jer til dynerne og den komfortable seng som i finder i jeres suite.

 

Næste morgen venter der jer morgenmad på sengen, eller i hvert fald næsten. Vores kokke står tidligt op for at tilberede jer en udsøgt morgenmad som bliver serveret for jer i jeres suite. Der findes næppe nogen bedre måde at starte en ny dag på jeres luksus spaophold ud på.

 

Book bord eller suite her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: +45 98 12 48 60. Du må også gerne skrive til os på mail: Karina@mortenskro.dk