Luksus weekendophold

 

Du føler sikkert nok, at du har haft travlt i længere tid. Nu føler du også, at du fortjener en pause fra din hektiske hverdag. Det kan også være, at du gerne vil tage din bedre halvdel på et luksus weekendophold. Et luksus weekendophold på Mortens Kro er da det oplagte valg. Hvis målet er at få romantikken i jeres parforhold til at blomstre, så er et luksus weekendophold i Aalborg netop det, der skal til. Vores nye luksussuiter er indrettet til at forkæle sanserne.

 

Hos Mortens Kro har vi udvalgt møbler og interiør, der afspejler Nordjyllands tradition for udsøgt stil og kreativt design, samtidig med at suiternes indretning bærer et genkendelig internationalt præg. På den måde er vi i stand til at tilbyde en bid af Nordjylland, der er omgivet af en meget eksklusiv og luksuriøs indretning. Vores suiter er på 86 kvm og 112 kvm og har plads til op til 4 overnattende gæster. Der er altså tale om nogle rummelige og lækre suiter, som er stilfulde og meget moderne. Så hvis du booker en af vores suiter, får du netop det luksus weekendophold, du ønsker dig.

 

Et luksus weekendophold på Mortens Kro – En mindeværdig oplevelse

 

Når du booker et gourmet weekendophold hos os, så kan du glæde dig til en uforglemmelig middag, hvor du og din bedre halvdel bliver serveret udsøgt champagne og nogle lækre appetitvækker. Efterfølgende sørger vi for en 5-retters tasting menu med lækre vine, som er tilpasset hver enkelt ret.

 

Menuen inkluderer også kaffe og the samt 3 slags hjemmelavet desserter. Denne beskrivelse er en fattig skildring af en middag, der er en gastronomisk oplevelse uden sidestykke. På Mortens Kro laver vi mad, der forfører dine sanser. Den måde maden er præsenteret på og den behagelige duft, der fylder luften lægger op til en middag, hvor dine smagsløg bliver umådeligt forklæde. Som om det ikke var nok, får du serveret morgenmad den følgende dag i din suite. Og til frokost kan du glæde dig til det gourmet smørrebrød, som Mortens Kro er velkendt for.

 

Book bord eller suite her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: +45 98 12 48 60.

Du må også gerne skrive til os på mail: Karina@mortenskro.dk