MARTS-APRIL TASTING MENU

 

  FORRET 1

Kærnemælksvaffel med skiver af hjemmerøget ørred med stenbiderrogn, forårsblomster, sifon af jersey yoghurt, knust sprød gris og karse.

 

FORRET 2

Ceviche af jomfruhummer med syltede jordskokflager og friskbælgede ærter, serveret med varm bouillon af tomat med grønne urter og hummerskum.

 

FORRET 3

Stegt lammekølle fra Thy Nationalpark serveret i tynde skiver med revet, tørret gåselever, støv af tyttebær, hybengele og små spæde salater med agurk vendt i mormordressing.

 

FORRET 4 / HOVEDRET 1

Rødtunge stegt på ben, paneret stegt forårsløg, gylden byg”otto” med korn fra Aurion i Hjørring, puré af bagt peber, spinatblade og sauce af fjordens muslinger.

 

HOVEDRET 2

Okse flap meat marineret med ramsløg, serveret med kraftig rødvinsglace med timian, rødbedeflager med bagt aubergine, basilikumolie og saltbagte gulerødder med stegte løgringe.

 

Oste og dessert ved konditor Fabien Chevreuil

 

OSTE

Aftenens udvalg af franske ostespecialiteter fra Philippe Olivier Fromagerie i Boulogne-sur-Mer, præsenteret ved bordet: Mange forskellige oste - serveret med hjemmebagt frugtbrød og radiser i ”jord”.

 

PRE DESSERT

Ananas carpaccio med friskkværnet peber og vanilje-iscreme.

 

DESSERT

Sorbet af ananas med kompot af hengemte rabarber fra Keld i Dybvad, hvid chokoladeiscreme med rom, tørret ananas, lyserøde macaroons, signatur-chokoladeflager, karamelknas og blomster.

 

 

TASTING MENU

4 retter: 648 kr. / 5 retter: 748 kr. / 6 retter: 798 kr. / 7 retter: 848 kr.

A la carte: Forretter: 168 kr. Hovedret: 258 kr. Dessert/Oste: 128 kr. (3 retter: 554 kr.)

 

TILHØRENDE KLASSISK MORTENS KRO VINMENU: Pr. glas 118 kr.

Vinmenu til 3 retter: 354 kr. / 4 retter: 472 kr. / 5 retter: 590 kr. / 6 retter: 698 kr. / 7 retter: 798 kr.

 

VINMENU DE LUXE

Opgradér din vinmenu (for minimum 4 kuverter med samme menu):

Vinmenu de luxe til 4 retter: 698 kr. / 5 retter: 798 kr. / 6 retter: 898 kr. / 7 retter: 998 kr.

Klassiske store vine.

 

NYDELSESPAKKE


Champagne Ruinart brut til velkomst. Tasting menu og tilhørende vinmenu samt Nespresso gourmet kaffe/ Nigiro the med konditorens hjemmelavede sødt.
4 retter: 1298 kr. / 5 retter: 1498 kr. / 6 retter: 1698 kr. / 7 retter: 1898 kr.

 

 

HVERDAGSPAKKEN

Serveres mandag-torsdag

Spansk cava brut til velkomst og appetizer

4-retters tasting menu serveret med

3 glas hverdagsvin. Pr. kuvert: 798 kr.

 

 

SIGNATUR-RETTER

 

HUMMERSALAT: Salat af 1/2 friskkogt hummer rørt ved bordet, hjemmelavet tomatpuré, basilikumpuré, agurk, bagt tomat, avokado, mayonnaise, urter og små salater serveret med toast. 338 kr.

 

KROENS HJEMMERØGEDE LAKS: Trancheret ved bordet og serveret med stuvet spinat med dild samt sennepsdressing, dild og toast. 198 kr.

 

STEGT HEL RØDTUNGE vendt i rugmel, serveret med syltede tyttebær, flager af asparges, brændt citron samt friteret persille samt klassisk sauce hollandaise. 278 kr.

 


  INDBAGT DANSK KALVEMØRBRAD med skagenskinke, dijon og spinat, trancheret ved bordet og serveret med grønt, hjemmelavet bearnaisesauce og cremet pebersauce samt hjemmelavede pommes frites. Min. to kuverter af samme stykke kød (stegetid ca. 45 min. Vi anbefaler en forret til denne ret).

Minimum to kuverter. Pr. kuvert: 398 kr.

 

FLAMBERET PEBERBEUF af oksemørbrad med syltede Madagaskar-peberkorn og dijonsennep, flamberet i cognac og serveret med pande-peberskysauce monteret med creme double, hjemmelavede pommes frites og grønt. 348 kr.

 

BAKED ALASKA: Makronbund med Valhrona chokoladeis samt kirsebærsorbet, beklædt med marengs og bagt/flamberet ved bordet med Sambuca. 178 kr.