Onsdag Kl. 11:00 - 01:00

Flot artikel fra nordjyske her

Anmeldelse i Nordjyske dec 2017 til 6 STJERNER  læs HER

 

NOVEMBER - DECEMBER TASTING MENU

FORRET 1

Saltet, letrøget kulmulefilet serveret med konfiteret selleri, løgrom, tørrede sommerblomster, syltede beder, revet retro-ost fra Sønderhaven Gårdmejeri samt rødvinsbeurre.

FORRET 2

Jomfruhummersuppe af Læsø jomfruhummer med røde linser, tilsmagt med pernod og serveret med braiserede vinterporrer, brændte jomfruhummerhaler marineret med vanilje og syltet blomkål.

FORRET 3

Tatar af dyr fra Sigstrup mølle i Farsø serveret med konfiteret øko-æggeblomme af lokale, græsfodrede høns, peber og citron, syltede tyttebær, revet tørret gåselever, hjemmelavet brombærrom og små salater. 

FORRET 4/HOVEDRET 1

Urtepaneret havkatfilet serveret på kompot af kvæder og gulerod, gulerodsmarv, friteret blå kartoffel, sprød gris samt sauce på fjordens muslinger med hvidvin og creme double.

HOVEDRET 2

Helstegt kalvemørbrad marineret i trøffel og cognac, serveret med kraftig glace med cognac og trøffel, syltede rødbedebånd, vinterkål, jordskokgratin med comté og jordskokchips.

OSTE

Aftenens udvalg af franske ostespecialiteter fra Philippe Olivier Fromagerie i Boulogne-sur-Mer præsenteret ved bordet: Mange forskellige oste, serveret med oliven, kompot af hyben og hjemmebagt frugtbrød. 

 

TASTING DESSERT ved konditor Fabian Chevreuil

Pre: Hjemmelavet juleflødebolle med marcipan, valrhona-chokolade og appelsinskum. 
Panna cotta af mandelmælk, sorbet af klemmetin og passionsfrugt, Valrhona-chokoladeiscreme, karamel, mandelknas, syltede kirsebær under signaturchokolade samt lun solbærsauce.

 

    TASTING MENU

4 retter: 648 kr. / 5 retter: 748 kr. / 6 retter: 848 kr. / 7 retter: 898 kr. 
A la carte: Forretter: 178 kr. Hovedret: 278 kr.  Dessert/ost: 138 kr.
3 retter (forret-hovedret-dessert): 598 kr.

 

NYDELSESPAKKE 
Champagne Ruinart R brut til velkomst. Tasting menu og tilhørende vinmenu samt Nespresso gourmet kaffe/ Nigiro the med konditorens hjemmelavede sødt.4 retter: 1298 kr. / 5 retter: 1498 kr. /6 retter: 1698 kr. / 7 retter: 1898 kr.

 

TILHØRENDE KLASSISK MORTENS KRO VINMENU: Pr. glas 118 kr.

Vinmenu til 3 retter: 354 kr. / 4 retter: 472 kr.

/ 5 retter: 590 kr. / 6 retter: 698 kr. / 7 retter: 798 kr. 

 VINMENU DE LUXE

Opgradér din vinmenu (for minimum 4 kuverter med samme menu):

Vinmenu de luxe til 4 retter: 698 kr. / 5 retter: 848 kr. / 6 retter: 898 kr. / 7 retter: 998 kr.

Klassiske store vine.

 

SIGNATUR-RETTER

(Disse retter serveres kun i begrænset omfang i fredage & lørdage)

HUMMERSALAT: Salat af 1/2 friskkogt hummer rørt ved bordet, hjemmelavet tomatpuré, dildpuré, agurk, avokado, bagt tomat, mayonnaise, urter og små salater. 298 kr.

 KROENS HJEMMEGRAVAD LAKS: Trancheret ved bordet og serveret med spinat a la creme med dild, sød sennepssauce samt toast. 178 kr.

 INDBAGT MØRBRAD: Indbagt dansk oksemørbrad med skovens svampe og timian, trancheret ved bordet og serveret med vintergrønsager, hjemmelavet bearnaisesauce og rødvinsglace samt hjemmelavede pommes frites. Min. 2 kuverter af samme stykke kød (stegetid 30-40 min.). Pr. kuvert: 398 kr. (min. 2 kuverter).

FLAMBERET PEBER BEUF- af oksemørbrad- med syltede Madagaskar peber korn og dijon sennep – flamberet i cognac- serveret med pande skysauce monteret med creme double hjemmelavede pommesfrits og vinter grønsager. 348,-  

BAKED ALASKA: Makronbunde lagt sammen med chokoladeiscreme og passionsfrugtsorbet i italiensk marengs, flamberet ved bordet med passionslikør med vodka. 168 kr.

 

LIGHT MENU

Serveres kun mandag til torsdag

(Den lette menu med enkle råvarer)

Forret 1: Kroens hjemmerøgede laks i skiver, serveret med tynde strimler af marineret rødbede, wasabi-creme, syltet blomkål og rugbrødschips.

Forret 2: Byg”otto” i græskar-creme med plukket, braiseret nakkekam og jordskokchips.

Hovedret: Konfiteret andelår serveret med glaseret rødkål, andeskysauce samt timianstegte små kartofler.

Dessert : La Bouche Noël : Fransk chokolade/kaffe-juleroulade ved konditor Fabien Chevreuil.

 

4 retter: 398 kr. 3 retter: 368 kr. 2 retter: 338 kr.

Menu med tilhørende vinmenu med hverdagsvine:

4 retter: 598 kr. 3 retter: 528 kr. 2 retter: 468 kr.