Onsdag Kl. 11:00 - 01:00

Flot artikel fra nordjyske her

Anmeldelse i Nordjyske dec 2017 til 6 STJERNER  læs HER

 

 

EFTERÅRS TASTING MENU ( serveres fra den 10/9 2018)

 

FORRET 1

Tynde skiver at Wagyu okse fra Nibe, serveret med frisk løjrom, confiteret æggeblomme af lokale øko græs æg med peber og citron , syltede nye løg og beder, vild brøndkarse samt Limfjordsøsters-emulsion.

 

FORRET 2

Jomfruhummersuppe med græskar, cognac og timian serveret med ristede friske majs, tørret tomat samt stykker af brændt jomfruhummer på terrine af pocheret oksehale.

 

FORRET 3

Confiteret Dansk vildand fra Dansk Herregårdsvildt serveret på puré jordskokker med stykker af æble, syltede friske tyttebær, skovens svampe, tørret æble, sprød jordskok og grønne blade.

 

FORRET 4/HOVEDRET 1

Brødstegt slethvar filet med ”otto” af blomkål- braiseret spidskål- serveret med cremet sauce af fjordens muslinger- røget grønkåls olie- flager af kål- samt friteret blå kartoffel og ørredrogn fra Thy.

 

HOVEDRET 2

Dansk dyrekølle fra Stistrup Møllegård i Farsø, marineret i olivenolie, hamp og friske enebær trancheret ved bordet, cremet vildt sauce med peber, kompot af kvæde og hyben samt efterårsgrønt.

 

OSTE

Aftenens udvalg af franske ostespecialiteter fra Philippe Olivier Fromagerie i Boulogne-sur-Mer, præsenteret ved bordet, mange forskellige oste serveret med oliven, kompot af friske figner med pernod og hjemmebagt frugt brød.

 

TASTING DESSERT ved konditor Fabian Chevreuil

Pre: Kvæde tærte med top af brændt marengs.

Hyldebær glaceret danske pære- serveret med brombæriscreme- karamel knas og sorbet af grønne æbler-kanel crumble, brombær rom – valrhona signatur chokolade og lun chokolade sauce.

    TASTING MENU

4 retter: 648 kr. / 5 retter: 748 kr. / 6 retter: 848 kr. / 7 retter: 898 kr. 
A la carte: Forretter: 178 kr. Hovedret: 278 kr.  Dessert/ost: 138 kr.
3 retter (forret-hovedret-dessert): 598 kr.

NYDELSESPAKKE 
Champagne Ruinart R brut til velkomst. Tasting menu og tilhørende vinmenu samt Nespresso gourmet kaffe/ Nigiro the med konditorens hjemmelavede sødt.
4 retter: 1298 kr. / 5 retter: 1498 kr. /6 retter: 1698 kr. / 7 retter: 1898 kr.

TILHØRENDE KLASSISK MORTENS KRO VINMENU: Pr. glas 118 kr.

Vinmenu til 3 retter: 354 kr. / 4 retter: 472 kr.

/ 5 retter: 590 kr. / 6 retter: 698 kr. / 7 retter: 798 kr. 

 

VINMENU DE LUXE

Opgradér din vinmenu (for minimum 4 kuverter med samme menu):

Vinmenu de luxe til 4 retter: 698 kr. / 5 retter: 848 kr. / 6 retter: 898 kr. / 7 retter: 998 kr.

Klassiske store vine.

 

SIGNATUR-RETTER

HUMMERSALAT: 
Salat af 1/2 friskkogt hummer rørt ved bordet, hjemmelavet tomatpuré, dildpure, agurk,avokado og bagt tomat, mayonnaise, urter og små salater. 298 kr.

 KROENS HJEMMERØGEDE LAKS: Trancheret ved bordet og serveret med spinat a la creme med dild, sød sennepssauce samt toast. 178 kr.

 INDBAGT MØRBRAD: Indbagt dansk Oksemørbrad med skovens svampe og timian trancheret ved bordet og serveret med efterås grønsager, hjemmelavet bearnaisesauce og rødvins glace samt hjemmelavede pommes frites. Min. 2 kuverter af samme stykke kød (stegetid 30-40 min.). Pr. kuvert: 398 kr. (min. 2 kuverter).

LOKAL WAGUE OKSE fra Løgstør. 150 g let stegt filet pyntet med Beri kaviar- serveret med sauce af gåselever og cognac, friteret blå kartoffel 598,-

GRYDESTEGT VILDAND  ½ vildand serveret med vildflødesauce, syltede friske tyttebær, waldorfsalat samt ristede små kartofler 198,-

 

BAKED ALASKA: makron bunde lagt sammen med chokolade iscreme og hindbær sorbet i italiensk marengs – flamberet ved bordet med hindbær brændevin. 168,-

LIGHT MENU

(Den lette menu med enkle råvarer)

Forret 1: Rødbede marineret torske filet med kina radise crudite og senneps sauce.

Forret 2: Byg ”otto” i jordskokke creme samt plukket røget kylling og jordskokke chips.

Hovedret:  Winersnitzel af 150 g kalveinderlår serveret med ristede små kartofler, citron,kapers, benfri sild og peberrod.

Dessert :Fabiens pære tærte serveret med kaneliscreme og solbær pure.

 

Dessert:

4 retter: 398 kr. 3 retter: 368 kr. 2 retter: 338 kr.