Overnatning Aalborg

 

Du har nok brugt lidt tid på at sætte dig ind i de muligheder, som en overnatning i Aalborg følger med. Måske har du og din bedre halvdel aftalt, at du gerne må undersøge de valgmuligheder, man kan finde på nettet. Og det har ført dig ind på vores hjemmeside. Mortens Kro tilbyder en uforglemmelig overnatning i Aalborg. Vores nyetablerede suiter befinder sig på 2. sal over Mortens Kro. Der er tale om nogle lækre suiter for den kræsne rejsende, der ønsker at bo bedre end hjemme.

 

Her på hjemmesiden kan du booke vores rummelige suiter på 86 kvm og 112 kvm. Der er rigelig med plads til op til 4 overnattende gæster. Suiternes indretning er noget, vi er gået meget op i. Du vil konstatere, at deres indretning er meget stilfuld og moderne. Suiterne har 2 separate soveværelser, så man kan sove uden forstyrrelser fra sine medrejsende. Suiterne har også nogle solrige terrasser med udsigt til hyggelige gårdhaver og byens vartegn. Alt dette er ikke bare en hvilken som helts overnatning i Aalborg. Det drejer sig om en luksus overnatning, der i den grad vil forklæde dig.

 

Book en suite hos Mortens Kro – En dejlig overnatning i Aalborg

 

Ud fra vores erfaring ved vi, at fred og ro er afgørende for, hvor god en overnatning bliver. Ganske vist ligger Mortens Kro i hjertet af Aalborgs gamle by, men når du træder ind i din suite, så forsvinder byens pulserende liv fuldstændigt. Det er noget, der overrasker nogle af vores gæster. Men hvis du kunne tænke dig sjov og ballade, så er du nødt til at gå ned på restauranten, hvor du kan smage den bedste gourmet mad, Aalborg kan byde på.

 

Vi gør os umage for at opfylde de forventninger, vores gæster har med hensyn til deres overnatning i Ålborg. Vi sørger altid for den fred og ro, du behøver for at kunne slappe helt af, når du overnatter hos os. Det er din garanti for, at din overnatning hos os bliver afslappende og har en afstressende effekt på dig. Vi anbefaler, at du går en tur langs Limfjorden efter du har spist på Mortens Kro og inden du lægger dig til at sove. Så skal du nok sove som en baby.

 

Book bord eller suite her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: +45 98 12 48 60.

Du må også gerne skrive til os på mail: Karina@mortenskro.dk