Morten Kok Nielsen ( Chef) Mortens kro i 18 år. Før dette køkkenchef i 7 år på Rold stor kro, Årtes kok 1996 samt restaurant Braustubel i Luxembourg samt voluntør Restaurant Saint Michel Luxembourg 2 * michelin.

Simon Reich ( Kokke elev)

Fabian Chevreuil ( konditor) har tidligere arbejdet på Molskroen, Ruths i skagen, Rosdals.

Tomas Polman ( køkkenchef Mortens kro) Har været på Mortens kro i mere end 17 år , Svinkløv, Skagen fiske restaurant, Luneborg kro.

Than Mølgaard ( Kok-Souchef køkken) udannet på Mortens Kro og har arbejdet 11 år som kok

Anders Holm ( Overtjener/ sommelier) både uddannent kok og tjener- Rold stor kro- Bryggen i Nibe. Hjælper ofte med servering ved større arrangementer i kongehuset. Træner for tjenere elever til konkurrancer på tech college.

Maria Hartmann ( køkkenchef Mortens lunch) tidligere køkkenchef på Aamann´s i københavn, - Umami samt Michelin restaurant i London samt Tokyo.

Tay Van doan ( Tjener) har været på Mortens Kro i mange år udannet på Henne kirkeby kro, Kin kin kbh.

Josefine Daugaard (tjener)

Kristian Hyldgaard (Kokkelev) udannet butiks slagter.

Aksel Laust Nielsen ( Tjener) udannet på Mortens kro, senest været tjener på Seaborn cruice ships - og arbejdet i Thomas Keller signatur restaurant ombord.

Ikke på billedet

Kristiane Jacobine Andersen (kokkelev)

Camilla (tjener elev)

Luca Curto ( kok)

Karina Møller / head of guest relations /administration karina@mortenskro.dk