Restaurant Aalborg

 

Har du tænkt dig at overraske din bedre halvdel? Et restaurantbesøg kunne være en oplagt måde at gøre det på. Planlægger du at gå i byen med gode venner og nyde noget lækker gourmet mad? Der er en restaurant i Aalborg centrum, hvor du kan overraske venner og familien. Det er Mortens Kro, hvor vi har en varieret menu med 3 signaturretter, 2 hovedretter og 4 forretter at vælge imellem. Du kan bestille bord her på hjemmesiden.

 

Mortens Kro åbnede dørene for næsten 25 år siden. Siden da har vi løftet standarden for, hvad man kan forvente af en gourmet restaurant i Aalborg. Vi bestræber os altid på at gøre dit besøg hos os til en uforglemmelig oplevelse. Først og fremmest er kvaliteten af de råvarer, vi bruger som ingredienser, helt i top. Det er ikke tilfældigt, at mange madanmeldere i tidens løb har kåret os som en af Aalborgs bedste restauranter. For os er det afgørende, at du og alle vores gæster får serveret fødevarer, som er blevet håndteret og tilberedt korrekt. Det er det, vi synes, du skal forvente af en gourmet restaurant i Aalborg centrum og resten af Nordjylland.

 

Mortens Kro – En fremragende gourmet restaurant i Aalborg

 

Mortens Kro er ikke kun en fremragende restaurant i Aalborg. Traditionstro tilbyder vi også overnatninger i vores nyetablerede suiter, der befinder sig på 2. sal over Mortens Kro. I år er vores restaurant blevet kåret som Traveller’s Choice Winner, og det vidner om, vores bestræbelser for at give vores gæster en gastronomisk oplevelse hver gang de spiser hos os.

 

Vores signaturretter er gourmet mad af internationalt format. Kroens hjemmerøgede laks, som vi serverer med grønne asparges, flødestuvet spinat med dild samt sennepsdressing og toast er en ret, som du ikke bør gå glip af. Vores indbagte kalvemørbrad bliver serveret med forårsgrønsager, hjemmelavet bearnaisesauce med basilikum og morkelsauce samt hjemmelavede pommes frites. Hvis det frister, så kan du glæde dig til at smage det. Hvis du elsker skaldyr, så er vores plateau fruit de mer det helt rigtigt valg. Der er tale om et hummer- og skaldyrsfad, som indeholder nogle af de mest udsøgte ingredienser havet kan byde på.

 

Book bord eller suite her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: +45 98 12 48 60.

Du må også gerne skrive til os på mail: Karina@mortenskro.dk