Romantisk ophold

 

Hvis du leder efter det helt rette sted for et romantisk ophold, Så er du landet det helt rette sted. Hos Mortens Kro i hjertet af Aalborg kan vi tilbyde de perfekte rammer for et romantisk ophold i Nordens Paris, Aalborg.

 

Vores chauffør står klar til at hente jer i Aalborg lufthavn eller på Aalborg banegård. Dermed starter de gode oplevelser allerede før i ankommer til Mortens Kro i hjertet af Aalborg.

 

Når i ankommer til vores hotel i hjertet af Aalborg, så kan jeres romantisk ophold for alvor begynde. Her får i tildelt en af vores smukke og komfortable suiter. Her kan i med fordel starte med at skænke jer selv lidt at drikke fra minibaren. Herefter kan i tænde op i suitens spabad som indbyder til mange gode og intime stunder hvor der er tid og ro til at i kan være helt jer selv.

 

Lad Mortens Kro danne rammen om jeres romantisk ophold

 

I nogle af vores suiter er i endda så heldigt stillet at spabadet er placeret ude på jeres private terrasse. Her kan i nyde hinandens selskab alt imens i ser solen gå ned bag byens tage, mørket tager til og månen sammen med et hav af stjerner toner frem på himlen over jer.

 

Når sulten melder sig, behøver i ikke at gå langt. Faktisk kan i blive trakteret oppe i jeres egen suite. I kan dog også vælge at få en god og professionel restaurant oplevelse i vores restaurant. Her når jeres romantisk ophold helt nye, gastronomiske højder når vores kokke og tjenere forkæler jer med den ene smagsoplevelse efter den anden.

 

Næste morgen kan i se frem til at kunne nyde endnu mere dig og mig tid. Her får i nemlig morgenmaden serveret i jeres suite. Vores kokke tilbereder et virkeligt lækkert morgenmåltid til jer som i roligt kan se frem til.

 

Hos Mortens kro er der tid til jer, tid til selvforkælelse og tid til gode smagsoplevelser. Vi håber derfor at kunne byde netop dig og din partner indenfor til et romantisk ophold som i vil kunne se tilbage på i mange år frem.

 

Book bord eller suite her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: +45 98 12 48 60. Du må også gerne skrive til os på mail: Karina@mortenskro.dk