Spa Hotel Jylland

 

Hvis du er på udkig efter et romantisk Spa Hotel Jylland, Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Mortens kro i Aalborg står vi klar til at give dig en oplevelse du sent glemmer. Du vil dermed ikke på noget tidspunkt fortryde at vælge Mortens Kro som dit Spa Hotel Jylland.

 

Din eksklusive oplevelse starter allerede i lufthavnen eller på banegården. Her har du nemlig mulighed for en privat transfer med egen chauffør, som fragter jer sikkert frem til jeres Spa Hotel Jylland.

 

Vel ankommet til Mortens Kro i hjertet af Aalborg bliver du indlogeret i en af vores nordisk designede suiter på kroens 2. eller 3. sal. Herfra kan du på din egen terrasse nyde udsigten til nogle af Aalborgs vartegn.

 

Nu hvor i har fundet jer til rette på jeres Spa Hotel Jylland, kan i med fordel starte ud med et læskende glas efter eget valg i jeres minibar. Herefter kan i starte ud med et virkeligt behageligt fodbad indtil jeres spabad er klar.

 

Det varierer fra suite til suite om hvor vidt spabadet er at finde udendørs på jeres private terrasse, eller om det er at finde inden døre i jeres suite. Uanset hvad kan i se frem til fuld afslapning og afstresning for alle pengene når i træder ned i spabadet på jeres Spa Hotel Jylland.

 

Delikate smagsoplevelser venter på jeres Spa Hotel Jylland

 

Om aftenen kan i glæde jer til store smagsoplevelser i vores restaurant. Her står de dygtige kokke og tjenere klar til at traktere jer med lækre retter og udsøgte vine eller anden drikkelse til.

 

Efter en god nats søvn i suitens komfortable seng er det naturligvis tid til morgenmad. Men stik imod hvad man er vant til fra mange andre hoteller, så serveres morgenmaden for jer i jeres suite.

 

Intet er bedre end at starte dagen med en udsøgt frisklavet morgenmad. Herefter er i klar til at drage videre, medmindre i selvfølgelig vil have en hel weekend hos os. Dermed er der også god tid til at gå på opdagelse i de idylliske gamle gader i Aalborgs indre by, opleve nogle af byens vartegn eller måske det er tid til at udvide garderoben i Aalborgs store udvalg af modebutikker.

 

Mulighederne er mange når du vælger Mortens Kro i hjertet af Aalborg som dit Spa Hotel Jylland.

 

Book bord eller suite her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: +45 98 12 48 60. Du må også gerne skrive til os på mail: Karina@mortenskro.dk