Spa ophold Jylland

 

Du trænger måske til et spa ophold Jylland, til en pause fra hverdagens stress og jag, eller måske blot en stund alene sammen med din partner? Med et spa ophold Jylland hos Mortens kro i idylliske Aalborg er du sikret herlige stunder fyldt med selvforkælelse i komfortable rammer og med smagsoplevelser du sent vil glemme.

 

Når du booker et spa ophold Jylland hos os her på Mortens Kro, så bliver du og din partner indlogeret i en af vores yderst komfortable suiter. I har mulighed for at blive hentet i lufthavnen eller på banegården med privatchauffør. Vel ankommet til kroen kan en weekend fyldt med forkælelse og afslapning begynde.

 

I suiten finder i en velassorteret minibar, ligesom at der er alt i behøver af hår- og plejeprodukter. Når tørsten er slukket og i lige er landet, så kan vi varmt anbefale at tænde op i spaen. I kan dog også vælge at starte ud med et lækkert og ikke mindst afslappende fodbad.

 

Spa ophold Jylland med gastronomiske oplevelser inkluderet

 

Når dagen går på hæld, inviterer vi indenfor i vores restaurant. Her står vores kokke klar til at tilberede en udsøgt middag til jer. Vores tjenere sørger for de gode rammer for jeres spa ophold Jylland og har altid en vin der passer til din smag og til den mad du spiser.

 

Slut dagen af med en tur i jeres egen minibar, eller hop endnu en tur i spabadet og oplev rendyrket nydelse. På de lange og lune sommernætter foreslår vi at tilbringe aftenen på jeres terrasse hvor der er udsigt til nogle af Aalborgs vartegn. Måske du endda er så heldig at fange en smuk solnedgang fra din terrasse. Mortens kro danner de ideelle rammer for et spa ophold Jylland.

 

Book bord eller suite her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: +45 98 12 48 60. Du må også meget gerne skrive til os på mail: Karina@mortenskro.dk