Spisesteder Aalborg – Gourmetoplevelse såvel aften som frokost

 

Er du på besøg i Aalborg? Eller bor du i Aalborg og kunne tænke dig at spise ude? Du søger gode spisesteder i Aalborg, hvor du kan finde en hyggelig stemning og lækker mad. Faktisk er der mange spisesteder i Aalborg, men Mortens Kro i hjertet af Aalborgs gamle by er noget særligt. Vi gør os nemlig umage for at tilberede lækker mad og yde en fremragende service hver gang. Nordjyske kaldte os i år en enestående restaurant, og det med god grund.

 

Flere spisesteder i Aalborg tilbyder en varieret menu, hvor der indgår velkendte retter. Men hos Mortens Kro lægger vi mange kræfter i at tilberede retter med ingredienser af højest kvalitet. Som du kender det hjemmefra, er den rette kombination af ingredienser, der afgør, hvor velsmagende retten bliver. Den måde, maden bliver tilberedt på, har selvfølgelig også stor betydning. Hos Mortens Kro har vi næsten 25 års erfaring med at servere unikke menuer. Det er derfor, at andre spisesteder i Aalborg ikke kan tilbyde, hvad vi kan.

 

Det bedste blandt mange spisesteder i Aalborg

 

Hos os kan du vælge at booke bord eller bestille mad ud af huset. Vores menu indeholder tre signaturretter, som vi kalder:

 

  • Kroens hjemmerøgede laks, som bliver trancheret ved bordet og serveret med grønne asparges, flødestuvet spinat med dild samt sennepsdressing og toast.
  • Plateau fruits de mer, som er et hummer- og skaldyrsfad med frisk ½ hummer, 5 jomfruhummerhaler bagt med basilikum, 2 friske østers på is, 4 grillede kammuslinger, 2 krabbekløer, hvidvinsdampet blåmusling samt store ishavs pil-selv-rejer. Det bliver serveret med citron, rørt creme fraiche, basilikum-mayonnaise, rødløgs-vinaigre, tomatiseret mayonnaise, toast og sprøde salater.
  • Indbagt kalvemørbrad med spinat, skagenskinke og dijon, trancheret ved bordet og serveret med forårsgrønsager, hjemmelavet bearnaisesauce med basilikum og morkelsauce samt hjemmelavede pommes frites. Stegetiden er ca. 40 min, men det er ventetiden værd.

 

Book bord eller suite her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: +45 98 12 48 60.

Du må også gerne skrive til os på mail: Karina@mortenskro.dk