Take away Aalborg – En skøn oplevelse

 

Du leder efter god take away i Aalborg. Du har indtastet take away Aalborg og så har du fundet frem til vores hjemmeside. Men det at du søger god take away Aalborg, betyder jo ikke, at du vil nøjes med en hvilken som helst restaurant, der leverer take away i Aalborg. Du er da ikke bare sulten. Du er sulten efter gourmet mad. Smørrebrød er det, der kendetegner os på Mortens Kro, og det kan du bestille som take away til afhentning. Måske er du en aalborgenser, der allerede kender os som en fremragende restaurant i Aalborg. Eller også er du en person, der er på besøg i Aalborg og kunne tænke dig at smage på noget af den bedste gourmet mad i byen. Du har overvejet dine valgmuligheder og har besluttet, at mad ud af huset er den rigtige løsning i dag.

 

Familien eller dine medrejsende trænger til noget take away, mens de slapper af. Ligesom i andre byer har vores by mange restauranter, hvor man kan bestille lækker mad ud af huset. Hos Mortens Kro mener vi, at du ikke bør gå glip af den stemning, man kan opleve på restauranten. Men vi ved også godt, at det nogle gange er mere praktisk at bestille mad ud af huset. Derfor tilbyder vi over 10 forskellige smørrebrød, som du kan bestille som mad ud af huset. Du skal bare vælge et smørrebrød, der falder i din smag og bestille her på hjemmesiden.

 

Take away i Aalborg til afhentning tirsdag til lørdag

 

Når du har bestilt lækker mad ud af huset hos os, så er det bare et spørgsmål om at hente den så snart den er klar, så den stadig er varm, når du kommer hjem. Her på hjemmesiden finder du vores take away menu, hvor der står mange lækkerier, der sikkert vil vække din appetit. Du kan vælge mellem smørrebrød med modnet sild, varmrøget laks, sprødstegt rødspættefilet, stegt jomfruhummerhaler og meget mere. Vores råvarer er noget af de bedste, Nordjylland kan byde på. Så vi venter på din bestilling og når du kommer og henter maden, da skal du nok regne med, at du går et smil rigere fra Mortens Kro.

 

Book bord eller suite her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: +45 98 12 48 60.

Du må også gerne skrive til os på mail: Karina@mortenskro.dk