Weekendophold Jylland

 

Bor du på Sjælland eller Fyn? Måske bor du i Aarhus, men kunne tænke dig et weekendophold i Jylland. Uanset din adresse er Mortens Kro det helt rigtigt sted, hvor man kan tage på weekendophold i Jylland. Her på hjemmesiden kan du læse mere om vores suiter. Du kan booke en suite på 86 kvm eller 112 kvm. Der er tale om rummelige suiter med plads til op til 4 overnattende gæster. Det drejer sig om suiter med 2 separate soveværelser. Et weekendophold i Jylland kan ikke være bedre.

 

Mortens Kro ligger i hjertet af Aalborg, men det skal ikke skræmme dig. Tværtimod. Når du træder ud af hotellet, da møder du Mølleåparken, som er en lille og meget hyggelig park, der er som et åndehul midt i Aalborg. Når du vælger et weekendophold hos os, er du garanteret et afslappende ophold i omgivelser, der virker afstressende. Hvis du kunne tænke dig at tage på shoppingtur, så ligger Algade omkring 100 meter fra Mortens Kro, hvor du kan finde utallige butikker samt byens stormagasiner Salling og Magasin.

 

Et uforglemmeligt weekendophold i Jylland

 

Hvis du vælger at booke en suite hos os, så kan du forvente et mindeværdigt weekendophold i Jylland. Aalborg, som er hovedstaden i Nordjylland, har virkelig meget at byde på i form af kulturelle og gastronomiske oplevelser. Traditionstro er Mortens Kro ikke alene en fremragende hotelvirksomhed, men også et gourmet restaurant af internationalt format. Så når du vælger at bo hos os, kommer du tættere på vores restaurant, som ligger nede i stueetagen.

 

I Aalborg er der mange seværdigheder, som du kan nyde godt af under dit ophold hos os. Mortens Kro ligger i den gamle og romantiske bydel tæt på Hjelmerstald og Peder Bakkes Gade. Det betyder, at du får adgang til nogle af de mest ikoniske steder i Aalborg, som rummer Aalborgs arkitektoniske og kulturelle sjæl. Vi befinder os i gåafstand til Aalborg Waterfront med Musikkens Hus og Utzon Centret. Aalborg Waterfront er i fuld gang med at forvandle sig til et både aktivt og rekreativt område, hvor der er meget at se på. At spadsere en tur langs Limfjorden og mærke fjordens friske brise er i sig selv i god grund til at booke et ophold hos os.

 

Book bord eller suite her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf.: +45 98 12 48 60.

Du må også gerne skrive til os på mail: Karina@mortenskro.dk